Cambrils implanta la segona fase d’aparcaments de bicicleta

Cambrils ha iniciat la implantació de la segona fase d’aparcaments de bicicleta, que incrementarà la cobertura a centres de serveis, equipaments i eixos viaris. Si la primera fase planificada per aquest 2014 es va concentrar en les zones amb més demanda turística, ara l’objectiu és donar servei a punts generadors de mobilitat obligada recurrent al llarg de l’any.

La segona fase, que es portarà a terme durant aquest quart trimestre, preveu la instal·lació d’un total de 58 arcs, distribuïts en 15 punts diferents, amb capacitat per 86 bicicletes i 8 motos. En els casos en què l’aparcabicis s’implanti en la calçada i sempre i quan les mides i característiques generals ho permetin, s’habilitarà l’ús combinat amb aparcament de motos.

L’actuació s’emmarca en l’eix del foment de la mobilitat sostenible del Pla de Mobilitat Urbana de Cambrils 2014-2018, que inclou diferents accions per afavorir l’ús de la bicicleta i el transport públic.

15 nous punts d’aparcament

Els nous aparcabicis per donar cobertura  a equipaments i serveis administratius s’instal•laran en les immediacions del Servei d’Ocupació (carrer Francesc Moragues i Barret amb Jaume Ferran), a l’interior de l`àrea esportiva dels camps de futbol i a la vorera del Palau Municipal d’Esports.

D’altra banda, s’han planificat sis punts d’aparcament propers als centres educatius, a partir de les peticions recollides pels agents escolars. Se situaran a les escoles Guillem Fortuny, Bòbila, Salle, Cambrils, Mas Clariana i Marinada.

Pel que fa als eixos viaris, la segona fase contempla la creació o ampliació de sis zones per aparcar bicis a l’avinguda Independència (cruïlla abans del pas de vianants), l’avinguda Adelaida (ampliació de l’existent), la plaça Aragó (rambla Jaume I), la Rambla Jaume I (cantonada amb Pau Casals) i el carrer Pau Casals (davant del número 19 i cantonada amb roger de Flor).


Font: Ajuntament de Cambrils
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top