Campus ESART de Sant Cugat del Vallès obre les seves portes amb nous batxillerats oficials creatius

El passat dimarts dia 18 de juny, a les 19 hores, va tenir lloc l’acte de presentació del nou Campus ESART, a les instal·lacions del centre, a Sant Cugat del Vallès. Van assistir a l’acte, el president del Grup Montcau, Antoni Abad; l’alcaldessa del municipi, Mercè Conesa; entre d’altres referents del món de la cultura que col·laboren amb el projecte.

Campus ESART obre les seves portes amb una oferta formativa innovadora de 4 itineraris de batxillerats oficials creatius, homologats pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Aquests batxillerats creatius apareixen orientats i especialitzats per a aquells joves interessats en diferents disciplines artístiques com la dansa, el teatre, la música, el disseny, la ràdio, el cinema, la televisió, etc., i que ara podran disposar de la possibilitat d’estudiar i desenvolupar les seves inquietuds creatives, sota el context d’uns batxillerats amb caràcter oficial.

Els itineraris de batxillerats oficials creatius són:

- Itinerari Perfoming Arts: Batxillerat d'Arts escèniques, música i dansa (Titulació oficial LOE).

- Itinerari Music Technology: Batxillerat d'Arts escèniques, música i dansa (Titulació oficial LOE).

- Itinerari Arts&Design: Batxillerat d'Arts plàstiques, imatge i disseny (Titulació oficial LOE).

- Itinerari Creative Media Production: Batxillerat d'Arts plàstiques, imatge i disseny (Titulació oficial LOE).

A més dels batxillerats, el centre també ofereix Formació Superior Internacional en Music Perfomance, amb certificat d’Edexcel i homologables als 2 primers anys del grau universitari al Regne Unit. Curs recomanat per a aquells estudiants interessats en la música pop, rock i altres gèneres actuals i amb l’ambició de desenvolupar la seva capacitat creativa i musical, així com les seves habilitats escèniques com a executant i els seus coneixements de la indústria musical internacional.

Al finals dels 2 anys, els alumnes que estudiïn els batxillerats oficials creatius, els quals podran accedir a les proves PAU, o els alumnes de Formació Superior Internacional, ambdós tindran la possibilitat de continuïtat i accés directe a Esart University, la qual està inscrita a la Bath Spa University per desenvolupar 8 llicenciatures en grau d’arts escèniques i 5 post-graus també oficials, que s’obriran a partir del proper any 2014.
 

Escrit per Redacció


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top