CARANDINI, S.A.

contacte directe: Miquel Luis Bello Torres
m.bello@carandini.com

Enllumenat públic i arquitectònic

Enllumenat esports i pavellons

Enllumenat industrial i logística

Enllumenat infraestructures

PRODUCTES I SERVEIS

Des de fa més de 90 anys oferim solucions que il·luminen les vies públiques, les instal·lacions industrials i deportives, les infraestructures i els principals elements decoratius de la vida urbana.

Il·luminació de la via pública
Il·luminació vial
Il·luminació ornamental
Il·luminació decorativa
Il·luminació industrial
Il·luminació logística
Il·luminació deportiva
Il·luminació de túnels
Il·luminació de infraestructures
Projectors
Campanes
Dispositius de control
Dispositius programables

P+SAC

Carandini ha estat certificada en la norma ISO 14001 i ha renovat el seu certificat de la norma ISO 9001, ambdues en la seva versió de 2015, convertint-se així en la primera empresa a Catalunya i de les primeres a Espanya a obtenir aquesta certificació en la seva última versió.

La ISO 9001 determina els requisits per a un Sistema de Gestió de la Qualitat que poden utilitzar-se per a la seva aplicació interna per les organitzacions, sense importar si el producte o servei ho brinda una organització pública o empresa privada, qualsevol que sigui la seva grandària, per a la seva certificació o amb finalitats contractuals per satisfer.

La ISO 14001 estableix com implantar un sistema de gestió ambiental eficaç. La norma està dissenyada per aconseguir l'equilibri entre la rendibilitat econòmica i un mínim impacte ambiental, buscant el compromís de tota l'organització per aconseguir els dos objectius. Aquesta norma en concret és voluntària, la qual cosa significa que a Carandini creiem tant en això, que hem arribat al compliment de la norma per la nostra creença en un món i una gestió ambiental més sostenible.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Instal·lació de la lluminària V · Max al pàrquing de l'aeroport de Heathrow, Anglaterra
L'aparcament de l'aeroport de Heathrow a Anglaterra és una infraestructura amb els més alts requeriments de producte d'il·luminació causa de les seves característiques.

Carandini il·lumina el Pont de Cadiz
El pont de la Constitució de 1812, també conegut com el Pont de la Pepa o de Cadis, va ser inaugurat el passat 24 de setembre i s'ha convertit en el pont de major altura d'Europa i el segon del món.

Implantada amb èxit una solució LED Ambre Carandini en una "zona E1" a Barcelona
Els serveis tècnics de l'ajuntament de la Roca del Vallès (Barcelona) van aplicar el desembre passat una solució de lluminàries LED ambre de Carandini que ha millorat radicalment la qualitat de vida dels habitants d'una de les seves urbanitzacions.

 


Pont de Cádiz

Aeroport de Heathrow

Circ romà. Tarragona

Túnel autopista C17 Bcn
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top