CBSA (Cementiris de Barcelona) adjudica a Clece els serveis de jardineria, neteja exterior i d’instal·lacions

CBSA (Cementiris de Barcelona) adjudica a Clece els serveis de jardineria, neteja exterior dels cementiris i d’instal·lacions per un import de 978.577, 58 € l’any sense IVA, per un total de 2+1+1 anys.
 
Els edificis objecte del contracte de neteja són: les dependències del Cementiri de Collserola, el de Montjuïc (inclòs el recinte islàmic i el museu), el de Les Corts, el de Sant Gervasi, el de Sarrià, el de Sants, el de Sant Andreu, el d’Horta, el del Poblenou i la façana exterior Joan d’Àustria.
 
Els treballs a realitzar consistiran en escombrar i fregar els terres, buidar i desinfectar papereres, netejar el mobiliari, els punts de llum, els banys i vestidors i els vidres, a banda de reposar consumibles on i quan correspongui.
 
Pel que fa a les accions de jardineria, aquestes poden anar des de la tala i destalonat d’arbres o el manteniment de parterres i jardins, fins a la recollida de corones.
 
 
 
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top