Certeses de Mapei al voltant de la qualitat, seguretat, salut i el medi ambient

La capacitat d'innovació sempre ha estat una de les claus de l'èxit dels materials i sistemes constructius de Mapei, però el que no és tan conegut, són les certeses que aporta la utilització dels seus materials i sistemes.

Pot semblar retòric dir que al comprar productes i aplicar sistemes de Mapei tens la certesa que són segurs, saludables, respectuosos amb el medi ambient, sostenibles i d'una alta qualitat, però res més lluny de la veritat. Les certificacions de productes i sistemes de gestió de Mapei aporten les certeses absolutes que busquen tots els projectistes, distribuïdors i aplicadors.

De fet Mapei és una de les primeres empreses de el sector a la qual se li ha concedit el certificat ISO 45001 (Gestió de Seguretat i Salut) que substitueix l'anterior OHSAS 18001, a més d'haver adaptat i aconseguit les certificacions ISO 9001 (Gestió de Qualitat ) i ISO 14001 (Gestió Mediambiental) d'acord a les noves exigències de la seva última versió.

A les certificacions relatives als sistemes de gestió s'uneix l'auditoria externa de productes, que de manera voluntària Mapei encarrega a LGAI Technological Center, SA, laboratori acreditat per l'Entitat Nacional d'Acreditació (ENAC), dins de la campanya "Compromís amb la transparència "que la multinacional desenvolupa des 2016 en una clara aposta per la defensa de la qualitat de el sector de la química per a la construcció.

El resultat dels assajos confirma que els productes analitzats compleixen amb la normativa i s'ajusten amb total veracitat a les característiques aportades en la documentació i embalatge, de manera que es certifica que els resultats dels assajos realitzats compleixen amb les característiques declarades pel fabricant .

En conclusió, amb l'elecció dels materials i sistemes de Mapei parlem de certeses, de qualitat, de seguretat, de salut i de compromís mediambiental.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top