Circontrol subministra els seus primers carregadors de 400 kW al macroprojecte de càrrega Canalejas 360

Circontrol, empresa líder en la recàrrega de vehicles elèctrics, amb gairebé 15 anys d'experiència en la fabricació de solucions per a l'electromobilitat, ha aconseguit una nova fita: llançar els primers carregadors de 400 kW al mercat i instal·lar-los al hub de recàrrega urbà més potent d'Espanya, que ha estat inaugurat avui al centre de Madrid i que suposarà un total de 2,6 megawatts de potència per a la càrrega de vehicles elèctrics. El projecte, situat en un aparcament al centre de la capital, serà el centre de recàrrega interior més gran de tot Europa, i donarà resposta a les necessitats de càrrega ràpida al centre d'una gran ciutat.

El hub de càrrega d'alta potència ha estat inaugurat per l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida amb el delegat de Medi Ambient i Mobilitat, Borja Carabante i el gerent de l'Empresa Municipal de Transports, Alfonso Sánchez, i està situat a la plaça de Canalejas de la capital espanyola, just a una illa de la cèntrica Puerta del Sol. La ubicació d'aquest hub de càrrega és estratègica, ja que permetrà facilitar l'ús del vehicle elèctric al centre de la capital espanyola gràcies als 12 carregadors ràpids i d'alta potència instal·lats. En concret, el centre de recàrrega situat a la planta -1 estarà format per 4 carregadors d'alta potència de 400 kW, 4 carregadors de 200 kW i 4 carregadors de 50 kW de potència. Tots conformen un centre de càrrega pensat per carregar centenars de quilòmetres d'autonomia en pocs minuts.

Un centre de càrrega d'alta exigència

La instal·lació del centre de càrrega de Canalejas 360 respon a una necessitat d'alta potència de gran exigència, ja que l'alta densitat de vehicles que circulen pel centre de la capital implica que la rotació de vehicles ha de ser ràpida. En aquest sentit, Joan Hinojo, Director General de Circontrol, subratlla que “amb la instal·lació dels quatre Raption 400 de Canalejas, la companyia ha demostrat una vegada més la seva capacitat per seguir el ritme del mercat que cada vegada demana carregadors més potents i ràpids ” i afegeix “a Circontrol apostem per la càrrega HPC però no oblidem que la recàrrega del vehicle elèctric ha de combinar la càrrega ràpida amb la càrrega lenta en altres entorns com el domèstic, les empreses o els entorns d'oci, entre d'altres i per això desenvolupem solucions de càrrega per a tots”.L'èxit de la recàrrega ràpida

Tot i això, la càrrega ràpida i d'alta potència s'estan convertint en els últims temps en una aposta fonamental de la companyia de solucions de recàrrega. En els últims mesos la companyia ha llançat al mercat diferents productes de càrrega ràpida: la gamma eVolve Rapid, el Raption 150 Compacte -de 150 kW de potència- i el Raption 350 HPC - de 350 kW-, tots ells llançats al mercat al 2021. Això, sumat a la seva aposta pel sistema de multicàrrega ràpida, per centralitzar i reduir els costos d'instal·lació, han suposat grans èxits per a la companyia en els darrers temps.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top