CIRCUTOR participa a Genera 2022, Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient

Circutor participarà a la 25a edició de la fira Genera, organitzada per IFEMA del 14 al 16 de juny a Fira de Madrid, on es reuniran professionals dedicats al sector de l'Energia i el Medi Ambient per debatre sobre els reptes que hem d'abordar en els propers anys per fer més sostenible la nostra societat.

Circutor segueix apostant pel desenvolupament de solucions que ajudin a la nostra societat a modernitzar el sistema energètic, incentivant l'ús fonts renovables per a la generació i la gestió d'energia neta i apostant per la implantació de sistemes per a la mobilitat elèctrica. Durant l'exhibició, mostrarem solucions enfocades a fer més sostenible el sistema de consum energètic, seguint les directrius marcades pel Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic (MITECO).

A Genera, exposarà la seva solució de mesura STM amb comunicacions LoRA per monitoritzar i supervisar instal·lacions generadores energia i assegurar-ne l'òptim rendiment. Aprofitarà l'ocasió per exposar la nostra nova gamma d'analitzadors de xarxes a CC per fer seguiment de l'evolució de paràmetres elèctrics i consums a la xarxa de generació fotovoltaica.

També exposarà nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics directament a CC per realitzar càrregues ràpides de vehicles a concessionaris o tallers mecànics. Unirà autoconsum i recàrrega mitjançant les marquesines fotovoltaiques, associades a sistemes de recàrrega de vehicles elèctrics, per generar energia neta i recarregar qualsevol tipus de vehicle elèctric.

Com a novetat en autoconsum, presentarà el nou iMonitor, equip que recull mesures sobre generació i consum i les mostra directament a qualsevol pantalla, mitjançant senzills dashboards, per fer visible a qualsevol persona el balanç energètic de les seves instal·lacions.

Ubicació de Circutor a Genera: Hall 10, stand 10E19 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top