Circutor presenta la nova família de protecció diferencial tipus B

‎Circutor informa sobre la legislació vigent i tots els aspectes clau que cal tenir en compte per a una correcta selecció del tipus de diferencial a instal·lar. L'evolució de l'electrònica a les instal·lacions elèctriques fa que haguem de conèixer quin tipus de protecció diferencial és la ideal per a cada tipus càrrega, per tal de protegir correctament tant a les persones com a la pròpia instal·lació.

Per a això, l'empresa presenta la nova família de protecció diferencial tipus B, una protecció indispensable quan pot existir una fuita de corrent altern, polsant o contínua. Utilitzar equips de protecció diferencial tipus B aporta beneficis a les instal·lacions.

És important protegir adequadament la instal·lació i evitar riscos seleccionant la protecció adequada per a cada tipus de càrrega. Els dispositius de protecció diferencial tipus A i AC no detecten els corrents residuals continus, podent arribar a disparar intempestivament o bloquejar-se, comprometent la continuïtat de servei i suposant un risc greu per a la instal·lació i / o les persones.

Els fabricants d'equips amb electrònica de potència, incloent variadors de velocitat, SAIs, punts de recàrrega de VE, etc., requereixen la instal·lació de diferencials tipus B per a la correcta protecció de les seves càrregues.

Descobreix tots els beneficis de la protecció diferencial tipus B i quan és necessària la seva instal·lació:
  
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top