Clece Catalunya és adjudicatària del manteniment de 140.000 m2 a Mercabarna

Clece ha sigut adjudicatària del servei de manteniment preventiu, normatiu i correctiu dels pavellons i edificis d’oficines de Mercabarna a la zona Franca, així com del manteniment integral del centre Mercabarna-Flor, a Sant Boi de Llobregat. En total, més de 140.000 m2 de superfície distribuïts en 28 centres/espais.

El servei s’iniciarà al mes de juny del 2016 i tindrà una durada inicial de 2 anys, amb la possibilitat de pròrroga per un any addicional. L’abast dels serveis inclou l’electricitat de baixa i mitja tensió, la climatització, la fontaneria, el sanejament, la ventilació, els aparells elevadors, els SAIs, els grups electrògens, l’ACS, l’energia solar fotovoltaica, l’aire comprimit, la maquinària industrial del punt verd, les màquines compactadores, la megafonia, les portes mecàniques i l’adequació a la normativa en matèria de prevenció i enllumenat exterior.

El projecte de Clece ha ofert millores de servei, com són la implantació d’un sistema de gestió, i solucions en l’àmbit del control d’instal•lacions i de l’eficiència energètica, que l’ha fet mereixedor de la confiança de Mercabarna.

El Grup Clece disposa d’una estructura de 13.200 treballadors a Catalunya i Balears, en diverses línies de negoci relatives a serveis i amb projectes destacats en l’àmbit del sector públic i privat.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top