CLECE es compromet activament amb les dones víctimes de violència de gènere

Un dels eixos de la política de RSC de CLECE és la seva voluntat de col·laborar en la inserció laboral de dones que són víctimes de la violència de gènere.

D'una forma activa i a través de les oportunitats que els brinda la seva presència a tot el territori, l'empresa ja ha aconseguit accions d'inserció que han facilitat la mobilitat de dones afectades a altres zones més segures on desenvolupar el seu treball i millorar alhora la seva vida personal.

A més, el departament de RRHH de CLECE també col·labora amb els Serveis Socials dels ajuntaments o institucions amb qui treballa.


Conveni amb el Ministeri de Sanitat

 
El Grup Clece acaba de signar el conveni pel qual s'afegeix al programa d'inserció de la Xarxa d'Empreses per una Societat Lliure de Violència de Gènere, promogut pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

La signatura ha tingut lloc en un acte presidit per la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, que va agrair la participació de les empreses perquè "demostren el compromís, aliè a ideologies, i la unitat de tots els agents implicats, tant del sector públic com el privat, per eradicar la violència de gènere".

Grup Clece passa a formar part d'aquesta Xarxa d'Empreses, compartint els objectius de sensibilitzar la societat sobre la igualtat i el respecte als drets fonamentals, avançar en la construcció d'una societat lliure de violència de gènere i promoure la inserció de dones víctimes de violència de gènere. Així mateix, la companyia es compromet a estendre i comunicar el compromís cap als seus empleats, cap a les empreses proveïdores, cap als seus clients i cap a altres organitzacions, sindicats i agents socials. També, entre els objectius, està reflectir les activitats realitzades per aquesta causa, dins del projecte empresarial.

La iniciativa, promoguda pel Ministeri, a la qual Clece acaba d'unir-se, ha aconseguit ja que un total de 463 dones víctimes de violència de gènere hagin aconseguit una feina, a través dels programes d'inserció laboral.

Segons ha expressat la directora de Recursos Humans, Purificació González: "Clece està plenament compromesa amb la creació d'oportunitats laborals per als col·lectius més desfavorits. No en va, la companyia emprava a finals de 2012 prop de 3.000 treballadors procedents d'aquests col·lectius. La nostra incorporació a aquesta Xarxa d'Empreses és un pas més en l'aposta de Clece per la integració laboral. Bolcarem els nostres esforços en alinear els perfils personals i professionals de dones víctimes de violència de gènere amb la nostra oferta laboral, oferint formació inicial i continuada, quan sigui necessari per assegurar la perfecta adaptació al lloc així com la seva integració en la nostra companyia, on sempre seran ben rebudes ".
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top