#CoinnovemSabadell, un concurs per detectar idees innovadores aplicables a la ciutat

L’Ajuntament de Sabadell ha convocat el concurs #CoinnovemSabadell, amb la voluntat de promoure la participació ciutadana i identificar, reconèixer i retenir el talent innovador del teixit socioeconòmic local i comarcal, en un àmbit temàtic portador d’oportunitats com és el desenvolupament urbà. Amb aquest concurs, l’Ajuntament de Sabadell té com a objectiu la detecció i recollida d’un conjunt valuós d’idees urbanes innovadores potencialment aplicables a la ciutat.
 
Es poden presentar candidatures fins el  16 d'octubre. El Jurat comunicarà les candidatures guanyadores en un acte públic  que es durà a terme durant l’últim trimestre de l’any.

S’estableixen dues categories amb un premi de 2.000€ per a cadascuna d’elles: idees innovadores per al desenvolupament urbà i idees ja transposades en productes, processos o metodologies.
 

La convocatòria del concurs s’ha publicat a l’enllaç següent:

https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.aspx?fnew?bop2017&07/022017012928.pdf&1
 
I les bases a:

https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.aspx?fnew?bop2017&04/022017007378.pdf&1
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top