Col·labora en el baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2018

Per desè any consecutiu el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) realitza el “Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya”, una anàlisi quantitativa de la situació del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, amb l’ambició i l’objectiu de projectar una mirada llarga cap als reptes i visió de futur del sector.

Aquest Baròmetre té un gran valor de context sectorial ja que no només té en compte la informació de les empreses oferta del sector TIC, sinó que també hi seran representades les empreses de demanda. Això donarà una àmplia visió de l’evolució del sector.

El qüestionari, que recollirà els resultats de l’estudi d’enguany, es pot omplir en només 10 minuts a través d’aquests enllaços.

Si sou una empresa del sector TIC, és a dir una empresa que proveeix productes o serveis tecnològics, responeu si us plau l’enquesta d’oferta:

https://www.research.net/r/Barometre_CTecno_Oferta

Si pel contrari, sou un empresa d’un sector que necessita proveir-se de productes i serveis tecnològics, responeu l’enquesta de demanda:

https://www.research.net/r/Barometre_CTecno_Demanda

L’enquesta té una durada de 10 minuts i durant tot el procés de l’estudi es garantirà la confidencialitat de les respostes.

Com a agraïment per la vostra col·laboració CTecno facilitarà els resultats de l’estudi en format digital.

La darrera edició del Baròmetre, realitzada l’any passat, pot consultar-se aquí:

http://www.ctecno.cat/barometre-del-sector-tecnologic-a-catalunya-2017/
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top