EVOQUIA

contacte directe: Anna Costa
comercial@evoquia.com
EVOQUIA

Columbaris Cyprus

EVOQUIA

Columbaris Stela

EVOQUIA

Mòdul de gestió de cementiris

EVOQUIA

Mòdul Street View

EVOQUIA

Mòdul de vendes

PRODUCTES I SERVEIS

Productes:

La línia de productes Evoquia aposta per la renovació del criteri artístic en els elements funeraris amb la creació d’innovadors columbaris de disseny propi, dels que els primers exponents són el Columbari Cyprus i el Columbari Stela.
Les estructures del Cyprus evoquen la figura del xiprer i es presenten en diferents tamanys i les estructures Stela, amb el seu disseny recta o en forma d’arc, es presenten en forma de mòduls. Uns i altres permeten múltiples combinacions de gran impacte visual i artístic quan s’instal·len en un espai compartit.

Serveis:

La línia de serveis Evoquia s’ofereix a través d’un sistema de gestió integral de cementiris (SGIC), que és la suma de tres mòduls (mòdul de Gestió, mòdul de vendes i mòdul Street View) dissenyats i desenvolupats específicament. Aquest sistema es diferencia dels programes de gestió de cementiris que existeixen en el mercat, perquè és l’únic que integra al mateix temps la gestió de l’actiu amb la seva visualització per street view i la seva comercialització amb imatges virtuals, ampliant les possibilitats d’elecció del client final i facilitant el procés de vendes.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

[DESCRIP_OBRES]

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top