Comaigua recull el Premi de l'Aigua 2016 de l'Associació Catalana Amics de l'Aigua

L'Associació Catalana Amics de l'Aigua ha premiat Comaigua per la seva gestió del cicle integral de l'aigua, pel seu compromís per mitigar les conseqüències del canvi climàtic i l'ús eficient i sostenible dels recursos naturals i energètics. El director gerent de la societat comarcal, Jordi Azorin, ha recollit el premi en un acte celebrat a Barcelona.

Amb motiu de les celebracions del Dia Mundial de l'Aigua, l'Associació lliura cada any els Premis de l'Aigua. Amb aquesta iniciativa pretén estimular totes aquelles actuacions o trajectòries que tinguin quelcom a veure amb la voluntat de millorar la relació de la població amb l'aigua i el seu entorn natural. El jurat esta integrat per personalitats de reconegut prestigi al món de l'aigua a Catalunya.

L'Associació Catalana Amics de l'Aigua està integrada per un conjunt de persones que, des de la seva llibertat i independència, treballa al voltant dels problemes de l'aigua a Catalunya amb els objectius d'impulsar el coneixement de la realitat hidràulica del país, incrementar la sensibilització envers els problemes de l'aigua, impulsar hàbits de consum responsable i col·laborar en la investigació sobre temes relacionats amb l'aigua.

Comaigua és una empresa comarcal mixta participada majoritàriament pel Consell Comarcal del Baix Camp i per Sorea.

Comaigua té un gran compromís en mitigar el canvi climàtic associat a la seva activitat promovent un ús eficient i sostenible dels recursos naturals i energètics. La utilització de vehicles elèctrics, la lectura remota dels comptadors o l'aprofitament de l'aigua de pluja per al rec de jardins són part de les iniciatives que actualment desenvolupa la companyia per tal de contribuir a la reducció dels impactes ambientals, la lluita contra el canvi climàtic i la prevenció de la contaminació.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top