Comença el Congrés Internacional de Ciutats Intel·ligents a Sabadell

El Sabadell Smart Congress que tindrà lloc el 8 i 9 d'Abril de 2013, a la ciutat de Sabadell, comptarà amb la participació de ponents especialitzats en els diversos àmbits de l’univers de les “smart cities”, entre els quals hi haurà Jeremy Rifkin, president de Foundation of Economic Trends, José María Gay de Liébana, professor d'Economia Financera a la Universitat de Barcelona i Lluís Blanc, Director de recerca i innovació de la Corporació Sanitària i Universitària Parc Taulí, així com empreses i institucions com TELEFONICA, BANC SABADELL, CASSA, RED ESPAÑOLA DE CIUDADES INTELIGENTES, i experts de centres internacionals de recerca i desenvolupament. La diversitat i qualitat dels ponents permetrà transmetre una visió transversal de "l’estat de l’art” de les tecnologies aplicables a les ciutats intel·ligents.

La ciutat de Sabadell aporta la seva visió de l’”smart city” orientada a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans a través de realitats tangibles que es podran visitar durant el Congrés.

Sabadell Smart Congress és sobretot un espai de reflexió, però també d’exposició i de creació. Per aquest motiu, empreses i institucions presents al Congrés mostren el seu catàleg més innovador de productes i serveis. Alhora, un concurs premiarà als autors de les apps més creatives i aplicables a la ciutat de Sabadell, que es desenvoluparan in situ a les pròpies instal·lacions del Congrés.
Per més informació consultar la web del congrés i el programa a: http://www.sabadellsmartcongress.com/agenda.php
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top