Comencen a Reus les obres que permetran ampliar l’aforament del Parc de la Festa fins a les 18.000 persones

La regidoria d’Arquitectura i Urbanisme ha iniciat les obres que permetran millorar les condicions de seguretat del Parc de la Festa i ampliar-ne l’aforament de les 10.000 persones actuals a 18.000. Els treballs tenen una previsió de durada de menys de 2 mesos per deixar l’espai a punt per a la celebració de les Barraques des Festa Major.

L’obra, amb un pressupost total de 54.711,87 euros, forma part del pla municipal d’inversions de 2014. Les obres les executa l’empresa J. M. Miró en base a un projecte elaborat per la regidoria d’Arquitectura i Urbanisme en col·laboració amb la regidoria de Via Pública i la regidoria de Cultura i Joventut.

Miquel Domingo, regidor d’Arquitectura i Urbanisme, afirma que: “Les obres que hem començat a executar al Parc de la Festa no tan sols milloraran les condicions de seguretat de l’espai, sinó que permetran realitzar-hi activitats per a un públic més nombrós. És dir, que més reusencs podran gaudir alhora dels actes que s’hi organitzin, amb les màximes garanties de seguretat que preveu la normativa.”

Els treballs que ja s’hi han començat a realitzar permetran millorar les condicions de seguretat de l’espai en relació a l’ocupació, l’evacuació en hipotètics casos d’emergència i els serveis. En aquest sentit, les actuacions que s’hi realitzaran són les següents:

• Eixamplament de dues portes existents corredisses de pas lliure amb portes antipànic d’obertura cap l’exterior.
• Creació de dos nous conjunts de portes de pas lliure per a la evacuació de persones, amb portes antipànic d’obertura cap l’exterior.
• Creació de nova porta per a vehicles per a evacuació d’emergència i accés de manteniment.
• Urbanització de l’espai destinat a acollir zona de serveis, amb una llosa de forimigó armat.
• Urbanització de l’espai destinat a acollir zona de camerinos i instal•lacions, amb una llosa de forimigó armat.
• Instal·lació de enllumenat d’emergència.
• Instal·lació de senyalització d’emergència.
• Col·locació de un hidrant específic pel lloc.

Prèviament, el servei de Jardineria de la regidoria de Via Pública, hi va realitzar treballs de retirada de 15 arbres per ampliar l’espai utilitzable. Els arbres es van replantar en altres punts de la ciutat, al Mas Abelló i a la urbanització Sol i Vista.


Font: Ajuntament de Reus
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top