Comencen les obres d'arranjament del camí de Cal Salines

A finals de juliol acabaran les obres d’asfaltat d’aquest camí que transcorre pels termes municipals de Santa Margarida i els Monjos, Vilafranca del Penedès i Pacs del Penedès. El tram a arranjar transcorre entre el Barri de Cal Salines (a Santa Margarida i els Monjos) i el centre de visites de Torres (a Pacs del Penedès), creuant la carretera que va de Vilafranca a Sant Jaume dels Domenys (B-2012).

El camí forma part de la Xarxa Bàsica de camins rurals comarcals supramunicipals i el Consell Comarcal, conjuntament amb els 3 ajuntaments per on transcorre, el va eixamplar i asfaltar l’any 1991.

Les obres que es duran a terme aquest estiu tenen un pressupost total de 135.000 euros i consistiran a desbrossar i netejar les rases i arranjar el ferm mitjançant asfalt. En alguns moment caldrà tallar la circulació al trànsit de vehicles, però es farà de forma selectiva i amb previ avís als veïns. Aquestes obres formen part del Programa d’Arranjament de la Xarxa de Camins de l’Alt Penedès i són fruit del conveni de col·laboració signat entre el Consell Comarcal i els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Vilafranca del Penedès i Pacs del Penedès.


Font: Eix Diari.cat
 
 
 
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top