Comencen les obres de millora del polígon industrial Badalona Sud

Les dues empreses adjudicatàries han començat aquest mes els treballs previs a les obres de millora del polígon industrial Badalona Sud que s’enllestiran abans de finals d’any. Amb una inversió de 2,1 milions d’euros, es portarà a terme una revisió i millora de l’enllumenat públic; es milloraran i actualitzaran les canalitzacions i les infraestructures de serveis bàsics, i en la fase final es rehabilitarà bona part de l’asfaltat i es millorarà la senyalització viària.

L’objectiu és actualitzar i posar als dies les infraestructures bàsiques per atendre les necessitats actuals del polígon industrial. Així, es treballarà en la implantació de canalització per a la fibra òptica municipal i de “smart city” o ciutat intel·ligent; es millorarà l’eficiència i la prestació energètica de l’enllumenat públic amb la utilització de tecnologia LED; i s’efectuaran intervencions de reaglomerat de diferents carrers que, juntament amb una millora en la senyalització viària, facilitarà el trànsit de vehicles.

L’obertura de rasses per a les millores en les canalitzacions, la renovació i actualització de l’enllumenat elèctric i les obres per a la millora de l’asfalt i els senyals de trànsit s’allargaran fins a finals d’any, de manera que s’intentarà no pertorbar excessivament el normal funcionament del polígon. Les afectacions més importants d’asfaltat incidiran en trams de les avingudes del Maresme i d’Alfons XII, els carrers de la Indústria, de Guifré, de Julio Galve Brusson i als passatges de Dopla i de Moixó.

La inversió de 2,1 milions d’euros es cobreix amb l’aportació de l’Ajuntament de Badalona (30%) i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (70%) en el marc de la segona convocatòria de subvencions del Programa de millora d’infraestructures i de competitivitat de polígons industrials i àrees d’activitats econòmica de l’AMB.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top