Comencen les obres de millora dels polígons industrials de Sant Boi

Han començat a Sant Boi les obres del projecte de millora integral dels polígons Salinas i Fonollar, amb un pressupost d’1.248.000 euros. El projecte de millora integral dels polígons Salinas i Fonollar és una de les inversions de major import previstes aquest any al municipi del Baix Llobregat, d'acord amb la importància estratègica que el govern municipal concedeix a totes les accions plantejades per fer de Sant Boi una ciutat atractiva per a l'activitat econòmica.

Per impulsar el desenvolupament de la ciutat i la creació d'ocupació, l'Ajuntament treballa per invertir en els polígons industrials, desplegar el Pla de Comerç 2020, seguir promovent l'economia social i l'emprenedoria i aprofitar la potencialitat d'actius econòmics singulars de Sant Boi com ara l'entorn natural o els sectors de la salut, la salut mental i l'atenció sociosanitària.

En una primera fase s'arranjaran les voreres a diferents carrers de la zona industrial i es crearan nous guals de vianants per millorar l'accessibilitat i la seguretat viària. També es millorarà la senyalització horitzontal i vertical dels carrers, es faran actuacions de manteniment a la xarxa de clavegueram i es perllongarà el carril bici del carrer Alacant per facilitar l'accés amb bicicleta a la zona.


Altres fases


La resta del projecte, que s'executarà durant l'any actual. Es preveu el reasfaltat de diversos carrers, millores d'eficiència energètica en l'enllumenat de tota la zona i en els quatre grups semafòrics existents i la instal•lació d'un nou semàfor a l'encreuament de la carretera de Sant Creu de Calafell amb el carrer d'Alacant.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top