Comencen les obres del carril bici al carrer Ramon Turró de Barcelona

El comitè d'obres a donat el vistiplau a l'actuació que consisteix en la implantació d'un nou carril bici al costat mar del carrer de Ramon Turró entre el carrer de Selva de Mar i la Rambla del Poblenou.

El carril serà bidireccional i estarà segregat de la circulació motoritzada principalment per una via de serveis on s'emplaçaran aparcaments d'àrea verda, motos i bicicletes.

El nou tram de carril bici donarà continuïtat al carril existent al mateix carrer entre Wellinton i rambla del Poblenou configurant-lo com un eix horizonal al districte de Sant Martí creuat i amb connexió en els eixos verticals de Marina, Àlaba, Ciutat de Granada, i en el nou tram Bac de Roda i Selva de Mar.


Els treballs que es desenvoluparan consisteixen en:

.- Treballs de semaforització.
.- Millora del paviment.
.- Senyalització horitzontal i vertical del carril bici.
.- Col·locació de les proteccions del carril bici.

Es canviarà la configuració del carrer Ramon Turró anul·lant un carril de circulació i desplaçant l'estacionament del costat mar cap al centre de la calçada.

D'aquesta manera la configuració final d'aquest tram del carrer Ramon Turró quedarà amb la següent secció de: carril bici - estacionament - carril de circulació - estacionament.

En el tram entre el c. Bilbao i Rambla del Poblenou el carril bici transcorrerà pel c. Joncar que està pendent de reurbanitzar, i només s'adaptarà la senyalització.

El carril bici es pavimentarà en el tram c. Port de la Selva - c. Bilbao (a excepció de les cruïlles). S'adaptarà la senyalització i la semaforització, i es millorarà l'enllumenat en alguns punts que cal determinar.

També està previst desplaçar una estació de bicing, del costat muntanya de Ramon Turró al xamfrà mar Llobregat del carrer de Bac de Roda.

Al carrer de Bilbao s'escurçarà el gual existent al costat Llobregat coincident amb el traçat del carril bici, i al carrer de Selva de Mar al costat Besòs s'allargarà, això comportarà treballs obra d'urbanització.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top