AAA TECH

contacte directe: Alex Balari
abalari@aaa-group.com

Subministrament material Informàtic 2a mà

Recompra material Informàtic i telecom

Reciclatge material Informàtic

PRODUCTES I SERVEIS

Som especialistes en COMPRA-VENDA D'ORDINADORS DE SEGONA MÀ.

Gestionem la integralitat de la fi de vida dels seus materials IT (tot tipus d'equips informàtics i de telecomunicació), des de la pròpia migració dels equips fins a la seva venda en el mercat de segona mà, la gestió del seu reciclatge, la donació a ONG's o la revenda als empleats.

  • SUBMINISTRAMENT DE MATERIAL INFORMÀTIC I ORDINADORS DE SEGONA MÀ (ORDINADORS PORTÀTILS DE SEGONA MÀ, ORDINADORS DE SOBRETAULA DE SEGONA MÀ, MONITORS DE SEGONA MÀ, TABLETS DE SEGONA MÀ ...)
  • RECOMPRA DE MATERIAL INFORMÀTIC I TELECOM DE SEGONA MÀ (ORDINADORS, MONITORS, TELEVISORS, IMPRESSORES, SERVIDORS, ELECTRÒNICA DE XARXA, CABINES DE EMMAGATZEMATGE, TELEFONIA FIXA I MÒBIL, PDA, TERMINALS DE ESCANEJAT DE CODI BARRA ...)
  • RECICLATGE MATERIAL INFORMÀTIC OBSOLET (RECOLLIDA MATERIAL, DESTRUCCIÓ CERTIFICADA RAEE, ESBORRAT DE DISCOS DURS, DESMANTELLAMENT DE CENTRE DE DADES ...)

VEN ELS EQUIPS QUE LA TEVA EMPRESA O AJUNTAMENT JA NO UTILITZA
La nostra missió és assessorar i acompanyar les empreses i administracions públiques, en el moment complex de la renovació tecnològica intentant donar una segona vida als seus equips IT. Hem de ser conscients que la reutilització és la millor solució per reciclar de manera responsable i segura.


COMPRA I TROBA L'EQUIP QUE BUSQUES A UN PREU IMMILLORABLE
Disposem d'una àmplia gamma d'equips i accessoris informàtics, així i tot, si no trobes el que estàs buscant posa't en contacte amb nosaltres i et localitzarem un aparell a mida. Escriu-nos un correu electrònic i explica'ns què necessites.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

SUBMINISTRAMENT DE 115 ORDENADORS I 154 MONITORS DE SEGONA MA AMB GARANTIA A L’AJUNTAMENT DE CERDANYOLA DEL VALLÈS

RECOMPRA I ESBORRAT DE DADES DE 925 ORDINADORS DE SOBRETAULA DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA (INSTITUT MUNICIPAL D’INFORMÀTICA)

RECOMPRA I ESBORRAT DE DADES DE 111 ORDINADORS DE SOBRETAULA DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA (INSTITUT MUNICIPAL D’HISENDA)

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top