Congrés CNIS: Nou edicions impulsant la innovació i la transformació de les administracions públiques

Després de l'èxit de les vuit edicions anteriors, els dies 26 i 27 de febrer de 2019 tindrà lloc novament a Madrid el "IX Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics" - # CNIS19. Un fòrum de trobada el principal objectiu és debatre sobre com gestionar la transformació real en les nostres administracions a través de la innovació, la tecnologia i el canvi cultural.

El CNIS ha estat el fòrum de referència en l'impuls de les administració electrònica en els àmbits central, autonòmic i local. Una administració que avança cap a una transformació molt més que digital. CNIS ve reunint des de la primera edició el 2011 als representants de les diferents administracions públiques, les principals empreses del sector ja molt diversos experts relacionats amb la matèria i, en aquesta ocasió, serà de nou un exclusiu marc d'intercanvi d'experiències i solucions per a "crear valor públic".

En aquesta edició del CNIS es debatrà sobre la gestió intel·ligent, les noves tendències tant en tecnologies com en les demandes ciutadanes i la resposta de les administracions més innovadores a l'hora d'implementar i respondre als nous reptes. Es contemplaran tecnologies innovadores com el Blockchain, el BIM, la IA o el Business Intelligence i no faltaran els debats sobre la Llei de procediment administratiu, la Llei de Contractes del Sector Públic, la Llei de Transparència ... i tot allò referit al marc legal en transformació. També hi seran presents les respostes procedents de cada nivell de les administracions.

El CNIS, que compta de nou amb el suport del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre-RCM i el CCN-Cert, conserva la col·laboració d'institucions com el Consell General de l'COSITAL, la CRUE-Tic, i les fundacions ASTIC i COTEC. No faltaran representants de totes aquestes institucions participant en el debat sobre el futur d'una administració més intel·ligent i sostenible. A més, s'oferiran fòrums especials de trobada a les escoles d'administració pública i es posaran en valor els grups de treball i les xarxes participades de la FEMP. El Club de Innovador @ s Públics #CIP sorprendrà de nou a tots els assistents al congrés.


Oberta la presentació de candidatures als Premis CNIS

El premi al Innovad@r públic de l'any es pot presentar fins al 30 de gener.
http://www.cnis.es/2019/01/10/candidaturas-al-innovadr-publico-mas-destacado-cnis-2019/

Les candidatures dels premis CNIS "generals" es poden presentar fins al 8 de febrer.
http://www.cnis.es/2019/01/10/recepcion-de-comunicaciones-para-los-premios-cnis-2019/


Més informació a: http://www.cnis.es/inscripciones-cnis-2019/
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top