Constitució de la Comissió d’Igualtat de gènere de Faura-Casas

Faura-Casas es suma al compromís amb la igualtat de gènere i d’oportunitats. Per això, ha format la Comissió d’Igualtat de Faura-Casas, constituïda el passat 14 de setembre de 2018 per a la creació i desenvolupament d’un Pla d’Igualtat.

La Comissió té definit un full de ruta i uns objectius globals per garantir que la igualtat d’oportunitats estigui present en tots els àmbits de la Firma, fomentant la participació igualitària i garantint les mateixes condicions i possibilitats per a tothom, sense discriminació de cap tipus.

La Comissió, composta de forma paritària, compta amb la participació d’un representant de cada àrea de la Firma, assegurant així la diversitat de participació, amb: Sara Queralt, coordinadora de la Comissió, auditora i membre del grup de treball igualitari del Col·legi de Censors; Severí Vinyoles, secretari de la Comissió i col·laborador de l’àrea de serveis jurídics; Mª Josep Arasa, auditora i sòcia de la firma; Enric Ripoll, auditor i soci de la firma; Marta Parra, coordinadora de l’àrea fiscal; Alejandro Martínez Echeverria, coordinador de l’àrea laboral; i Cristina Sánchez, col·laboradora de les àrees d’administració i comunicació.

Per tal d’assumir els objectius proposats, també compta amb la col·laboració del grup de treball del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, citat més a dalt, amb Sara Queralt com a membre i en el qual participa també Daniel Faura, soci fundador de Faura-Casas.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top