ASMITEC

contacte directe: comercial
asmitec@asmitec.com
ASMITEC

Ponts i pasarel·les

ASMITEC

Estructures

ASMITEC

Obra i prefabricats

ASMITEC

Maquinaria

ASMITEC

Molins eòlics

PRODUCTES I SERVEIS

Asmitec és un especialitzat constructor de ponts i passarel·les, però també es dedica a la construcció i muntatge d'altres estructures:

Ponts i passarel·les
Asmitec té amplia experiència en la construcció i muntatge  de ponts i passarel·les a partir de projectes constructius amb diferents i complexos dissenys i dimensions. Disposa d’equips d’elevació fins a 100 tn per la manipulació dels elements.

Estructures
Construcció i muntatge d’estructura metàl·lica soldada o cargolada de totes dimensions. Gran capacitat i professionalitat. Experiència en treballs a centrals hidroelèctriques per substitució de canonades mitjançant helicòpter.

Obres i prefabricats
Fabricació de motlles, cubilots, pinces i altres auxiliars per millorar la seguretat i rendiment en el procés de fabricació.Naus lleugeres practicables sobre guies pel cobriment de motlles lineals a l’exterior. Són modulars amb obertura total telescòpica per accés de grua i extracció de peces.

Maquinaria 
Portem a terme la construcció de màquines específiques sobre projecte per millorar la productivitat i seguretat en el treball així com l’adaptació o ampliació de nous mòduls per a noves funcions a la fabricació.

Molins eòlics
Construcció de diferents components de gran complexitat i dimensions destinats a la fabricació de molins eòlics d’última generació portant a terme el muntatge d’aquests amb un excel·lent equip de personal professional.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Plaça coberta i passarel·la de la Lira a Ripoll
Plaça coberta i passarel·la de 44 metres que uneix el passeig Mestre Guix amb el barri de l'Estació de Ripoll. La passera està situada entre el pont d'Olot i el pont Macià de Bonaplata, entre els quals hi ha una separació de 200 metres. El pont ha estat dissenyat pels equips RCR Aranda Pigem Vilalta (Olot) i, Puigcorbé Arquitectes (Ripoll). L'estructura ha estat fabricada per l'empresa Asmitec de Campdevànol. El pont ha costat al voltant de 430.ooo euros, els quals han estat finançats per la Diputació de Girona, el Pla Únic d'Obres i Serveis i l'Ajuntament de Ripoll.

Passarel·la a Camprodon
Nova passarel·la que uneix Camprodon a dues bandes del riu Ter.

Passarel·la de Can Guetes a Ripoll
La passarel·la de Can Guetes, uneix la població amb al Centre d'Acollida Turistica de Ripoll on comença la ruta del Ferro de Ripoll

Parc eòlic
Construcció de diferents components de gran complexitat i dimensions destinats a la fabricació de molins eòlics d'última generació, portant el montatje d'aquests amb un gran equip de personal professional.

 


Plaça i pont la Lira Ripoll

Passarel·la Camprodon

Passarel·la de Can Guetes Ripoll

Parc eòlic Holanda

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top