SUMAFACILITIES SL

contacte directe: Jose Antonio Lameiro
Jose.lameiro@sumafacilities.com
SUMAFACILITIES SL

Consultoria estratègica en Facility Management

SUMAFACILITIES SL

Gestió delegada dels edificis i serveis

SUMAFACILITIES SL

Gestió de compres i licitacions

SUMAFACILITIES SL

Gestió d’espais i trasllats

SUMAFACILITIES SL

Assessoria tècnica i projectes d’enginyeria

PRODUCTES I SERVEIS

Consultoria Facility Management
La consultoria estratègica en Facility Management inclou: Disseny i implantació de models de gestió, disseny de procediments operatius, disseny i dimensionament dels serveis generals, estudi de reducció de costos operatius, disseny i implantació del quadre de comandament.

Gestió delegada dels edificis i serveis
Gestió dels edificis i serveis contractats mitjançant la figura d’un facility manager o un in-plant de gestió, duent a terme la interlocució amb els proveïdors, vetllant pel compliment dels contractes i nivells de servei, i reportant de forma periòdica als nostres clients, mitjançant reunions de seguiment i els informes de gestió.

Gestió de compres i licitacions
Experts en contractació pública (LCSP) desenvolupem plans estratègics de compres, plecs tècnics, homologació de proveïdors, anàlisi d’ofertes, negociació amb proveïdors, elaboració d’informes tècnics d’adjudicació, disseny de la implantació dels serveis i quadres de comandament.
Especialistes en contractació de serveis tècnics (manteniment, neteja, energia, telefonia) y serveis corporatius (flota de vehicles, viatges i missions comercials, gestió documental, producció gràfica, transport i missatgeria, serveis de seguretat i auxiliars, reprografia, ...)

Gestió d’espais i trasllats
Desenvolupem auditories de l’ús actual dels espais amb informe d’optimització, proposta de manual corporatiu de llocs tipus, procediments de gestió dels espais d’ús comú (auditoris, sales de reunió, places d’aparcament), organització i gestió de trasllats.

Assessoria tècnica i projectes d’enginyeria
Serveis d’assessorament tècnic de les instal·lacions: plans de manteniment preventiu, organització i procediments per gestionar el correctiu, auditories de les instal·lacions eficiència energètica, plans de inversió plurianual.
Desenvolupament de projectes d’edificació, projectes de rehabilitació, disseny d’instal·lacions elèctriques i de climatització, estudis de seguretat i salut, desenvolupament de plans d’autoprotecció, project management.

Reformes industrials
Desenvolupem l’execució de reformes integrals per tot tipus d’espais: naus industrials, locals comercials, espais públics i oficines.
 

P+SAC

Estudis d’eficiència energètica i reducció de consum en edificis i punts de serveis.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

[DESCRIP_OBRES]
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top