BARKENO

contacte directe: Toni Sànchez
toni.sanchez@barkeno.biz
BARKENO

Innovació social

BARKENO

Smart cities

BARKENO

TIC y Educació

BARKENO

Transferència de coneixement

PRODUCTES I SERVEIS

Innovació social
La tecnologia és una eina d’empoderament social, individual i col·lectiu. De baix a dalt i, també, de dalt a baix. A Barkeno, una de les nostres passions i especialitats és, precisament, conceptualitzar, dissenyar i desplegar estratègies d’innovació social per a institucions i empreses.

Smart cities
Una ciutat serà tan intel·ligent com ho siguin els seus ciutadans. Partint de la idea de Smart City ens hem adonat que l’autèntic repte és aconseguir Smart Citizens. Per aconseguir-ho, ajudem les organitzacions a dissenyar i implementar estratègies tecnològiques, urbanes i socials que posin el ciutadà i la seva capacitat per crear i innovar al centre d’atenció.

TIC i Educació
Un dels camps on la innovació tecnològica i la social tenen més potencial i es barregen millor és en l’educació. Segurament, no hi ha un espai social més fèrtil i on la interacció entre TIC i persones doni uns rèdits més creatius i valuosos. A Barkeno portem molts anys dissenyant i executant plans que milloren els processos educatius i el potencial d’aprenentatge dels alumnes amb la incorporació adequada de tecnologia.

Transferència de coneixement
Ajudem a posar en valor el coneixement generat per universitats , centres tecnològics, empreses i administracions públiques, establint col·laboracions publico-privades i la generació de aliances estratègiques

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES


Consell Comarcal del Garraf: Estratègia d’Innovació comarcal del Garraf

Ajuntament de Calonge: Pla d’acció smart city

Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts: Fibra òptica als polígons industrials

Generalitat de Catalunya: Oficina tècnica de gestió del smartLAB

Vilassar de Dalt: Pla estratègic smart city

Ajuntament de Barcelona: Programa de voluntaris TiC

Ajuntaments de Solsona i Cardona: Anàlisi de viabilitat del desplegament de FO

Ajuntament de Barcelona: Oficina tècnica de gestió del Mobile World Lab


Molins de Rei

Calonge

SmartLab II

Mollarussa

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top