YMOV Services & Solutions Group

contacte directe: Xavier Gaya
xgaya@ymov.es
YMOV Services & Solutions Group

Consultoria Operativa

YMOV Services & Solutions Group

Consultoria Estratègica

YMOV Services & Solutions Group

Consultoria Tecnològica 

PRODUCTES I SERVEIS

YMOV Group és l'empresa espanyola líder en el sector TEM [Telecom expense Management], una empresa de consultoria de telefonia i mòbil, que ofereix un servei integral i aportant les últimes solucions tecnològiques per a la gestió eficient de les comunicacions. YMOV assessora sobre com optimitzar la gestió de les seves comunicacions, buscant la reducció de costos i la contínua millora del Servei.

CONSULTORIA OPERATIVA

Reducció de costos de telefonia: Millora i control de la despesa mitjançant un servei continuat de revisió de costos per part de consultors especialitzats i mitjançant el nostre software OPTACOM ®.

Millora de la gestió: El client comptarà amb personal especialitzat per a cadascuna de les àrees a cobrir. Un consultor per a l'anàlisi tecnològic i de costos, un agent propi per a la realització de gestions i un controller per a la imputació de costos i creació d'informes a mida.

Liberalització de recursos: No cal dedicar personal propi no especialitzat a la realització d'aquestes tasques.

Formació per a la conscienciació: Els usuaris rebran un informe amb el seu consum i la seva situació respecte a la resta de l'empresa o departament. Conèixer els costos generats permet prendre consciència per part dels membres de l'organització dels costos associats als serveis de telecomunicacions.

Informació i coneixement: És impossible controlar el que no es coneix. Mitjançant els informes executius realitzats per YMOV Group, la seva empresa coneixerà quines despeses té, en quines partides i quins són susceptibles de millora.


CONSULTORIA ESTRATÈGICA

Dins del servei de consultoria estratègica desenvolupat per YMOV Group es distingeixen dos tipus de projectes complementaris:

Pla estratègic: després de la realització d'un rigorós estudi de la situació actual i de les necessitats del client, es defineix l'estratègia en matèria de comunicacions a seguir per l'empresa i institucions.

Benchmarking: es tracta d'un procés sistemàtic per la contínua avaluació comparativa dels serveis de telecomunicacions i processos contractats per l'empresa i institucions.


OPTIMITZACIÓ TECNOLÒGICA

Sense ser una empresa especialitzada en consultoria de telefonia i mòbil, és difícil conèixer totes les opcions possibles, fabricants, integradors, tipus de compra, formes i terminis de pagament, etc., al que cal sumar que tant el temps com els recursos són limitats. Per això YMOV li pot ajudar a definir les necessitats i realitzar l'anàlisi tècnica i de negoci de cadascuna de les alternatives, oferint-li la possibilitat de gestionar l'operació més interessant de manera integral, sense necessitat de comptar amb nombrosos proveïdors.

La nostra posició com majorista ens dota d'un poder de compra i negociació davant fabricants i distribuïdors que ens permet gestionar uns preus francament competitius. A més dels acords comercials contractuals establerts amb les diferents marques, el nostre coneixement i experiència del mercat internacional es tradueix en un elevat volum d'operacions d'importació i exportació de productes tecnològics relacionats amb les comunicacions: telèfons mòbils, smartphones, tablets, telèfons de sobretaula, centraletes, etc.

Així doncs, YMOV es consolida com la consultora de telefonia i mòbil de referència per a la venda directa de dispositius per lots -especialment smartphones- a empreses i institucions mitjançant pagament diferit, oferint unes condicions inassolibles per altres competidors.

Les solucions de MDM plantegen una solució per gestionar aquest heterogeni parc donant resposta a les principals necessitats dels clients:

Gestió de programari: Consola única per al control del programari implementat en els equips així com per a la distribució d'aplicacions.

Gestió de polítiques: Desplegament, control i operació de la política corporativa associada als dispositius mòbils.

Gestió d'inventari: Coneixement del parc desplegat en un client així com control de la seva aprovisionament i suport.

Gestió de la seguretat: Aplicació en els diferents dispositius de la política de seguretat corporativa de l'empresa i intitucions.

Gestió del servei: Control de l'ús dels serveis de comunicacions realitzat pels usuaris.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Gràcies als serveis prestats per YMOV Group , consultora especialitzada en l'optimització de les telecomunicacions . L'Ajuntament de Santa María de Cayón ( Cantàbria ) ha aconseguit reduir la seva despesa en telefonia i comunicacions un 35 % gràcies a la implementació del servei de consultoria per a l'optimització de les telecomunicacions ofert per YMOV Group .
D'aquesta manera , l'Ajuntament continua la seva política de reducció i optimització de la seva estructura de despeses fixes generals , maximitzant els recursos econòmics disponibles per tal de millorar l’estat financer de l'Administració Local ubicada al cor de la Comarca del Pas - Miera , una prioritat que està marcant l'agenda de treball diària l'equip de govern liderat per Gastón Gómez ( PP ) , alcalde del municipi càntabre .
I és que segons paraules del propi Gastón Gómez , " YMOV ha posat a la nostra disposició tots els seus coneixements i experiència en el sector , la qual cosa ens ha permès assolir l'objectiu d'estalvi establert. Però el millor de tot és que el cost de l'operació ha estat tan sols una part dels estalvis aconseguits , de manera que la contractació dels seus serveis s'ha autofinançat " .

L'Hospital de Molina de Segura (Múrcia) ha reduït la seva despesa en telefonia i comunicacions un 33,2% gràcies a la implementació dels serveis de consultoria oferts per YMOV Group. D'aquesta manera, l'Hospital de Molina continua la seva política de gestió activa, fent un ús eficient dels recursos per satisfer les necessitats dels seus usuaris amb els majors estàndards de qualitat.
YMOV Group és una empresa especialitzada en la prestació de serveis de consultoria per a l'optimització de les telecomunicacions.
Gràcies al seu coneixement del sector, al programari OPTACOM® i a la seva posició com a central de compres al canal majorista, YMOV Group assoleix per tots els seus clients uns estalvis mitjans del 34% en telefonia i comunicacions, independent de la companyia amb què el client operi i sense necessitat de realitzar portabilitats.
Pedro Hernández Jiménez, Director-Gerent de l'Hospital de Molina, ha destacat la col·laboració amb YMOV Group, com a proveïdor: "La posada en marxa del servei ha estat molt senzilla i els resultats altament satisfactoris. No només hem estalviat recursos econòmics sinó també temps el que, en definitiva, són diners ".


Ajuntament St.M. Cayón

Hospital Molina de Segura

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top