DISKOVER CATALONIA, S.L.

contacte directe: Julià Sánchez
jsanchez@diskover.cat
DISKOVER CATALONIA, S.L. App mòbil pel públic
DISKOVER CATALONIA, S.L. Aplicació web pels gestors
DISKOVER CATALONIA, S.L. Anàlisi recursos turístics
DISKOVER CATALONIA, S.L. Llicències

PRODUCTES I SERVEIS

Som una Consultoria Turística que oferim promoció i anàlisi de dades a través d'una eina App 


Oferim dos serveis pels ajuntaments:

1) Facilitem la posada en valor del patrimoni turístic, cultural, històric,... d’un territori, que l’ajuntament ja ha fet el gran esforç de documentar a la seva pàgina web,  gràcies a la publicació d’aquest patrimoni en la nostra APP Diskover. Nosaltres ens encarreguem de la transferència de la informació de la web de l’ajuntament a la nostra plataforma sense que això representi cap esforç en recursos humans per part del personal de l’ajuntament. L’ajuntament s’estalvia el desenvolupament o contractació d’una APP i el manteniment de la mateixa. Això ja ho hem fet nosaltres, l’APP està desenvolupada i testejada i funciona a tota Catalunya amb més de 20.000 recursos turístics ja entrats que s’han visualitzat més de 6.200.000 vegades dins de l’APP.

2) Proporcionem uns informes trimestrals amb informació analitzada de les dades de fluxos, gustos i interessos dels turistes i visitants al territori del client que es van generant fruit de la interacció dels usuaris amb el seu contingut. Aquesta informació resulta molt útil per a optimitzar, rectificar o ratificar les estratègies turístiques dels ajuntaments.
 

DISKOVER, aplicació de turisme de Cataluña
Una App que recull els actius turístics i les agendes municipals de Catalunya! 


Tot el que els usuaris poden trobar a Google Maps, a Wikipedia, en fòrums, en altres pàgines web com les agendes d'activitats municipals i a les oficines de turisme o recepcions d'hotels, ho poden trobar ara en una sola aplicació de turisme que es diu Diskover i té ja més de vint mil punts d'interès i activitats a l'abast del públic local i visitant a Catalunya. A més, els visitants no volen descarregar-se una app per a cada municipi on van. Per això, de forma immediata i geolocalitzada (intel·ligent) poden consultar a Diskover què és el que està passant, ara, al mateix entorn on estan situats (durant la seva sortida, cap de setmana o vacances), dins d'un radi d'acció que ells mateixos poden indicar. 

A l'aplicació s'hi poden trobar recursos patrimonials i culturals, propostes esportives i d'oci de cada població, restaurants, comerços, allotjaments. En total més de  22.000 recursos turístics que cada dia van creixent.


Per què és tant important el turisme de proximitat pels municipis?

Potenciant el turisme de proximitat aconseguim reduir la mobilitat, dedicar temps a explorar la història i la cultura locals, i donar suport al medi ambient. I al mateix temps, contribuïm en un creixement econòmic sostenible i, per tant, en un augment de la qualitat de vida de la població resident. Recordem que el nou model turístic posa l'accent en una major consciència personal del turista envers l'entorn humà, natural i cultural, per tant, el turisme dels micropobles dona resposta a aquesta nova manera de viatjar.


Què hi guanyen els municipis incorporats a DISKOVER?

Gràcies a aquesta app, les institucions tenen una anàlisi intel·ligent del comportament dels turistes/visitants envers el seus territoris per a poder adaptar l'oferta turística a les necessitats dels visitants. Diskover està oferint un servei de consultoria que va des de:
  • L'anàlisi potencial dels recursos turístics de cada territori per a construir una oferta planificada,
  • Fins a l'anàlisi de fluxos i interessos reals dels visitants dins dels municipis, tant quan els estan visitant físicament com quan estan planificant la seva visita, per a corregir i millorar aquella oferta inicial.
  • A més, les llicències de Diskover permeten la possibilitat d'introducció i actualització de dades per personal professional i extern a les institucions

P+SAC

Diskover va néixer posant l’accent en una major consciència personal del turista envers l’entorn humà, natural i cultural, i, per tant, molts dels objectius que vam adoptar com a agents del canvi de model turístic, s’alineen amb els objectius de les Nacions Unides.
Veure més


Durant la crisi sanitària de la covid i a causa de la paralització total del sector del turisme, es va fer palesa la necessitat de canviar el model turístic posant l’accent en una major consciència personal del turista envers l’entorn humà, natural i cultural. Com respon Diskover a aquesta demanda?
Veure més

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

Molts municipis com l’Ajuntament d’Arnes, Ajuntament de Deltebre, Ajuntament de Vic, Ajuntament de l’Ampolla, Ajuntament de l’Aldea, Ajuntament de Santa Bàrbara i gairebé una cinquantena d’empreses i entitats d’arreu del territori ja confien en Diskover per a ajudar a repartir el turisme en l’espai i en el temps, i analitzar el comportament dels visitants envers les seves propostes turístiques.

CATALUNYA CONFIA EN DISKOVER

MUNICIPIS: CASOS D’ÈXIT TURÍSTIC

DESCOBREIX MÉS CASOS D’ÈXIT


 

Associació Catalana de Municipis

Associació Festiva i Cultural de Tragó (Alt Urgell)

Associació Bages Impuls!

Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (FECOLL)

VIDEOS RELACIONATS

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top