Control Group llança la seva botiga en línia B2B de material d'oficina

Control Group, és una societat fundada el 1979, que es va iniciar com un establiment dedicat a la venda de material d'oficina, amb una sala dedicada a donar classes especialitzades en informàtica i programació per fer front als nous reptes de cartera, gestió, comptabilitat , etc.

Tot i que l'empresa es va iniciar amb només 4 empleats, la il·lusió i l'esforç dedicats pels seus creadors va fer créixer i consolidar la societat en el mercat empresarial. Actualment, l'empresa disposa d'una àmplia plantilla de més de 100 persones, amb una facturació superior als 12 milions d'euros i té com a objectiu oferir un servei complet a empreses i despatxos professionals, mitjançant solucions que s'agrupen sota 4 àrees de negoci: informàtica, ofimàtica, material d'oficina i mobiliari.

Amb l'obertura de la nova botiga en línia https://www.controloficina.com/, Control Group, fa un pas endavant en la prestació d'un servei de qualitat per a la compra de material d'oficina per a empreses. Oferint una eina que permet agilitzar i facilitar les tasques de gestió dels departaments de compres. La botiga online compta amb un ampli catàleg de diverses marques entre els quals es poden trobar consumibles d'impressió, màquines per a oficina, informàtica i electrònica, mobiliari, tot tipus d'estris d'escriptura i molt més.

Un dels aspectes més destacats de la nova botiga on-line de material d'oficina és la incorporació d'un potent cercador que facilita l'experiència del comprador i permet realitzar comandes de forma senzilla i ràpida. La botiga és exclusiva per a la compra de material d'oficina per negoci i incorpora diverses funcionalitats específiques per a aquest tipus de compradors.

Per exemple, dins de la potent intranet es permet generar diferents perfils com: supervisor, que vàlida les comandes realitzades i compradors que s'encarreguen de realitzar-los.

A més, la botiga ofereix la possibilitat de comprar des d'un mateix perfil amb diverses empreses, disposar de catàlegs personalitzats amb una selecció d'articles específics, replicar comandes realitzades anteriorment i visualitzar l'historial de compres de l'empresa.

Tot això amb la garantia de pertànyer al grup Markro Paper, la companyia líder de majoristes de papereria del mercat espanyol que compta amb més de 55.000 clients a Espanya i Protugal.

D'aquesta manera, Control Group llança al mercat una potent botiga en línia de material d'oficina especialitzada per a empreses amb una àmplia oferta de producte i preus molt competitius. A la que qualsevol organització podrà trobar tot el que necessita per al seu funcionament diari amb les millors condicions. Entre aquestes destaquen: Garantia de producte i possibilitat de canvi en tots els productes en estoc, Transport gratuït per un mínim de 40 €, certificació ISO 9001 de qualitat en la gestió i la certificació 14001 de gestió mediambiental.

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top