Control Group signa un conveni de col·laboració amb AFABBS

Control Group torna a demostrar el seu caràcter solidari col·laborant amb l'entitat sense ànim de lucre AFABBS (ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS MALALTS D'ALZHEIMER I ALTRES DEMÈNCIES DEL BAGES, BERGUEDÀ I SOLSONÈS).

Un dels objectius, com a organització, de Control Group és ajudar i participar en mesura del possible, juntament amb associacions locals, a millorar la societat en què vivim. L'empresa col·labora amb diverses entitats benèfiques en activitats puntuals i signa convenis estables com, per exemple, amb la AFABBS.

Aquesta associació dedica la seva activitat a les persones que pateixen la malaltia d'Alzheimer i altres demències amb l'objectiu; d'ajudar-les a millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies, col·laborar amb institucions per a la millora de recursos assistencials i donar a conèixer i sensibilitzar a la població en general sobre què és la demència.

Per aconseguir els objectius anteriors, l'associació realitza tot tipus d'activitats i facilita diferents recursos orientats a ajudar les persones que pateixen aquestes malalties i les seves famílies. Entre d'altres podem destacar tallers de psicomotricitat, grups d'autoajuda, assistència legal, assistència social, atenció psicològica o conferències realitzades per experts en el camp.

La tasca que realitzen associacions com la AFABBS és de vital importància per totes aquelles persones amb més necessitats en la nostra societat. En aquest sentit, la col·laboració de les empreses, amb aquestes associacions, és també molt important perquè puguin dur a terme la seva activitat. Per aquest motiu Control Group col·labora amb aquesta i altres associacions per posar un petit gra de sorra per construir una societat millor.

Així, el gerent de Control Group, Josep Obiols i la presidenta de l'associació, M. Rosa Riera Montserrat, han signat un conveni de col·laboració, en un acte a les oficines de l'empresa que posa de manifest el compromís de Control Group amb els projectes i causes d'aquesta entitat.

Per obtenir més informació o participar amb aquesta associació facilitem el link de la seva web: AFABBS.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top