Conveni de Talher i Sant Joan Despí per la capacitació de joves en tasques de jardineria

Talher ha signat amb l’Ajuntament de Sant Joan Despí un conveni de pràctiques adreçat a joves per a la capacitació en diferents tasques de jardineria.

S’hi acolliran 4 alumnes aquest estiu i entre els treballs inclosos a les pràctiques s’hi inclou la cava i escarda del terreny, la manipulació de terres i adobs, el reg manual, la revisió bàsica d’emissors del reg automàtic (difusors i turbines), la neteja de jardins i paviments, la sega de gespes, el perfilat de bores i la regularització de sauló i paviments tous.

L’objectiu és l’aprenentatge en un entorn productiu i real, on s’hi destinaran 80 hores en jornades de matins de 4 hores.

Han intervingut al conveni l’àrea de promoció econòmica i d’ocupació de la ciutat, Promodespí, i el Servei d’Ocupació de Catalunya.


Talher, experiència i compromís social

Talher acredita una àmplia experiència en obres i serveis de jardineria per al sector públic i privat, des de la seva fundació l'any 1979 a Sabadell.

A la seva aposta per la formació dels treballadors, l’aplicació de maquinària puntera i la prevenció de riscos se suma el compromís social. La voluntat de facilitar la integració de col·lectius, com són els joves, al món laboral es concreta en diferents convenis signats amb entitats i organismes, com és aquest amb l’Ajuntament de Sant Joan Despí.

L’actitud participativa amb la ciutadania i compromesa amb l’entorn, de Talher, va ser també palesa a la iniciativa municipal de la plantada d’arbres al Bosc dels Infants, de Sant Joan Despí, celebrada el passat mes de març.

 


Talher | David Gómez Lloría | Gerent Catalunya
Tel. 649 761 370 | dgomez@talher.com | www.talher.com
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top