Convocatòria dels Premis Europeus del Sector Públic EPSA 2013

L'Institut Europeu d'Administració Pública (EIPA) organitza, en col·laboració amb la Comissió Europea, la tercera edició del Premi Europeu del Sector Públic (EPSA). El premi està obert a tots els nivells de l'Administració Pública d'Europa, amb l'objectiu de donar a conèixer experiències innovadores i de valor afegit en la gestió de polítiques i serveis públics.

Per a aquesta edició, els sol·licitants poden presentar projectes innovadors en la temàtica Solucions creatives en temps de crisi i en tres categories: europea/nacional, regional i local.

Les propostes hauran de demostrar millores o avantatges en els seus resultats respecte als serveis oferts fins al moment, així com canvis de procés o estructurals quant a models de gestió i/o comunicació i presentar innovacions en els diferents nivells i formes de cooperació i relació amb la ciutadania.

La convocatòria EPSA 2013 www.epsa2013.eu es va obrir el passat 25 de gener de 2013 i les sol·licituds en línia es poden presentar fins al 12 d'abril de 2013.

La jornada de presentació a Catalunya, que organitzen la Diputació de Barcelona, l'Institut Europeu d'Administració Pública (EIPA) i EuropeDirect Barcelona, tractarà sobre les prioritats i característiques de la convocatòria EPSA 2013 i donarà a conèixer experiències guardonades a l'anterior edició EPSA 2011, entre les quals n'hi ha d'ajuntaments de Barcelona, de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya. Aquesta jornada Tindrà lloc el 12 de Febrer de 9.30 a 13 h. al Pati Manning (Centre d'Estudis i Recursos Culturals) del C. Montalegre, 7 de Barcelona.


Programa
Podeu consultar el programa en aquest enllaç.


Inscripcions
Podeu  fer les vostres inscripcions fins al 8 de febrer de 2013 en aquest enllaç. 
  
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top