Cooltra lliura més de 190 motos als cossos policials catalans en el darrer trienni

Cooltra, líder en mobilitat sobre dues rodes a Europa i pionera en la incorporació i consolidació de l'ús de motocicletes en modalitat rènting i venda a l'administració pública espanyola, consolida la seva presència als cossos policials catalans amb el subministrament de més de 190 vehicles des del 2020. Ja són 40 els municipis del territori que fan us del seu servei, com Barcelona, Sant Cugat, Vila-seca, L’Escala, Sitges o Figueres.

Alguns dels cossos on Cooltra té una notable presència amb les seves motocicletes són els Mossos d’Esquadra, que al 2020 van fer una gran aposta pel servei de rènting de la companyia renovant tota la seva flota de 45 vehicles en aquesta modalitat; la Guardia Urbana de Barcelona, que amb 12 motos elèctriques tot terreny Cooltra vetlla per la seguretat del parc de Collserola; o la Policia Local i Protecció Civil de Sant Cugat que realitzen la seva activitat amb 15 unitats de l’empresa.Tenim més de 10 anys d'experiència al sector i treballem amb les millors marques en vehicles elèctrics. També oferim un servei de postvenda de màxima qualitat, amb motos de substitució que permeten garantir el servei de manera ininterrompuda. Tot això fa que siguem el proveïdor número u en aquest sector, afirma el director general de B2B, Damián Martín.


Impulsant la mobilitat elèctrica a l’administració

Gracies a la seguretat dels seus vehicles, Cooltra té un paper molt rellevant a l’administració pública catalana, on també està liderant la seva transició cap a una mobilitat elèctrica. La demanda d’aquesta tipologia de motos a la companyia ha experimentat un creixement del 190% en els darrers 3 anys, passant de 15 a 43, registrant ja una electrificació del 80% en el total de les flotes lliurades des de el 2020.

En aquest sentit, un dels desplegaments més destacats és el de Barcelona Serveis Municipals, que compta amb 50 motos 100% elèctriques Cooltra en servei a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.


Cooltra, adjudicatària oficial en dos acords marc a nivell nacional i autonòmic

Cooltra és adjudicatària oficial en dos acords marc per a l'Administració Pública, que els permeten a les organitzacions adquirir motos de combustió i elèctriques sense necessitat de concurs previ, facilitant els processos de contractació. D'una banda, a Catalunya, dins de l'Acord Marc de Mobilitat Sostenible, Cooltra és adjudicatària oficial de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), facilitant així el subministrament de motos elèctriques a tots els ajuntaments que ho desitgin. De l’altra, és part de l'Acord Marc de l'Estat gestionat per la Junta de Contractació Centralitzada (JCC), que indica que és l'única proveïdora de motocicletes elèctriques, cosa que significa que els organismes que vulguin comprar motos elèctriques sense necessitat d'anar a concurs públic poden fer-ho de manera directa amb ella.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top