S’obre el període de crida a comunicacions pel II Congrés d’Enginyeria Municipal

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques organitza el II Congrés Nacional d'Enginyeria Municipal, a l'octubre del 2014,  a Barcelona.
 
El congrés vol donar a conèixer, des de la perspectiva de les seves ponències, conferenciants i debats, una sèrie de dades que facilitin no només la informació, sinó un contingut real sobre l'Enginyeria Municipal.
 
Aquest congrés està obert a comunicacions per enriquir el debat i fomentar la participació dels assistents. Les comunicacions acceptades es presentaran al congrés i seran objecte d’una publicació posterior.
 
Totes les persones interessades hauran de remetre un resum de la comunicació al Comitè tècnic del Congrés per correu electrònic a l'adreça cim@cetop.cat

El termini de presentació de resums de comunicacions finalitza el 27 de juliol 2014.
 
Una vegada finalitzat aquest termini, el Comitè d'experts avaluarà la qualitat dels documents presentats i informarà sobre els seus resultats abans del 4 d’ agost 2014. Un cop acceptades hauran de entregar la comunicació complerta abans del  5 d’octubre segons les instruccions de formats i extensió que es comunicarà al/s autor/s al ser aprovades.


Més informació a: http://cim-cetop.cat/
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top