Curs online sobre Modelització de la mobilitat 2022

Camins[X], amb el suport suport del PTV Group, MCRIT i Cenit et porta aquest curs original a càrrec d’experts en mobilitat que aprofundiran en com els simuladors avançats milloren la presa de decisions i la planificació de la mobilitat i de les infraestructures de transport.

A partir de l'anàlisi pràctica i d'eines de simulació, es buscarà la millor solució a situacions complexes de macro i micro mobilitat, veient alhora com abordar-les considerant les perspectives de gènere i equitat.

L’objectiu del curs és construir models de simulació que permetin prendre les millors decisions i aportar la millor solució als reptes actuals.

METODOLOGIA

El curs comptarà amb 6 sessions online on s’analitzaran exemples de macro i micromobilitat a partir de casos d’estudis de la regió metropolitana de Barcelona, la planificació estatal del transport de mercaderies i persones o els canvis en mobilitat derivats de la gratuïtat de les autopistes.

PÚBLIC OBJECTIU

Professionals del món de la planificació de la mobilitat i infraestructures de transport, ja sigui des de la gestió pública o privada, en sectors de consultoria estratègica, enginyeria del transport o operadors de transport i logístics. En general, a persones que hagin d’enfrontar-se a l’anàlisi i projecció de models de previsió del transport i la mobilitat.

PROGRAMA

Consulta el programa del curs.

INSCRIPCIONS

Inscripcions a través del formulari.

PREU

Col·legiats i col·legiades de Camins: 120€
Col·legiats i col·legiades a l’atur: 60 € (beques limitades)
Tarifa general: 180 €

DATA: Del 23 de març al 4 de maig de 2022
HORES LECTIVES: 12 hores lectives
MODALITAT: Online – aula virtual
HORARIS: Dimecres de 16 a 18 hores*
*El dimecres 13 d’abril no hi haurà classe
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top