DECACLIMA renova la pàgina web corporativa

‎DECACLIMA, especialista en el disseny i fabricació d’unitats de tractament d'aire (UTA), presenta la pàgina web corporativa sobre solucions de qualitat en climatització. Experts en innovació, compten amb equips per a aplicacions i processos industrials, així com per a aplicacions comercials i el sector terciari.

A la nova pàgina web de DECACLIMA (https://www.decaclima.com) es pot consultar des de la fitxa dels diferents productes, el catàleg general, així com els més especialitzats per a aplicacions i processos industrials (industrial) o els catàlegs d'equips per a aplicacions comercials i el sector terciari (confort), entre d'altres.


SOLUCIONS PERSONALITZADES I D’ALTS REQUERIMENTS TÈCNICS

DECACLIMA és una empresa pertanyent a SODECA GROUP, la qual des del passat any s'ha incorporat a aquest grup i ha traslladat la seva seu a Torelló. És especialista en equips i solucions de climatització, tractament i purificació d'aire per a aquells clients que necessitin solucions personalitzades i d'alts requeriments tècnics, especialment UTA, per a aplicacions en sectors d'alt nivell d'exigència com l'hospitalari, farmacèutic, alimentari, indústria de l'automòbil i altres tipologies similars d'indústria.


SOLUCIONS PLUG &PLAY

DECACLIMA destaca pels seus equips i solucions de climatització, tractament i purificació d'aire, els quals es caracteritzen per la seva fàcil instal·lació al comptar amb el cablejat i electrònica incorporada, pensat perquè el client simplement hagi ‘de connectar’. A més, disposa de controladors electrònics per a la gestió de la unitat totalment integrats (sistema PLUG & PLAY).


INCREMENT DE LA SUPERFÍCIE DE PRODUCCIÓ
Des del passat any l'empresa DECACLIMA es troba situada a Torelló, ampliant amb la nova ubicació, la superfície de planta de producció, essent ara de 4.000 m2.


Per a més información https://www.decaclima.com

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top