Un nou espai industrial a Ripoll

És un dels pocs espais per a activitats industrials que resten a Ripoll després del planejament del 2008. Aquest polígon va quedar encallat arrel de la crisi, inacabat; i l'any 2012, l'Ajuntament de Ripoll va requerir als promotors del polígon 2 de la Finca Paperera Riera (Polígon Rocafiguera) la finalització de les obres d'urbanització del mateix, advertint-los que el no compliment del requeriment implicaria l'execució subsidiària de les fiances d'obres dipositades com a garantia de les obres d'urbanització i dels possibles desperfectes que es poguessin ocasionar durant l'execució de les obres.
 
Al no donar-se compliment al requeriment, per acord de Junta de Govern de data  27 d'agost de 2012, es va adjudicar a Josep Vilanova S.A, l'execució de les unitats d'obra pendents d'executar a l' urbanització del Polígon 2 de la Finca Paperera Riera, per un import de 68.750 € més IVA, les quals es finançaven amb càrrec a les fiances d'obres dipositades  pel promotor del polígon.
 
Finalment, després de moltes gestions per aconseguir la conformitat de les empreses subministradores dels serveis (aigua, electricitat i tèlefon), els serveis tècnics municipals han emès acta de recepció d'obra, donant per finalitzades les obres d'urbanització del Polígon 2 de la Finca Paperera Riera incloses Pla Especial de Paperera Riera.
 
Amb aquest tràmit queda desencallat tot el polígon i  es pot començar a tramitar llicències d'activitats a les naus allí ubicades.

 
Font: Ajuntament de Ripoll
 

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top