El nou portal Ajuntament Impulsa, pren protagonisme a les conferències de Municipalia

Municipalia és el marc d'un interessant programa d'activitats, la temàtica de les quals gira entorn al món de les ciutats.

Aquest any, una de les conferències destacades és la promoguda per Ajuntament Impulsa, sota el títol:

LES NOVES TECNOLOGIES APLICADES A L'ADMINISTRACIÓ LOCAL. AJUNTAMENT IMPULSA, LA PRIMERA PLATAFORMA 2.0 QUE CONNECTA A FABRICANTS I ADMINISTRACIÓ LOCAL.

La conferència tindrà lloc el Dijous 20 d'octubre, a les 17:30 al Saló Segrià de Fira LLeida.Els ponents seran:


Sra. Maite Vigueras, fundadora del portal Ajuntament Impulsa
Sr. Mateu Homs, responsable de nous projectes a Fundició Dúctil Benito
Sr. Esteve Costa, enginyer i professor de la Universitat de Girona i tècnic de l’administració local

Aquesta conferència és d’especial interès per tots els tècnics i responsables municipals ja que descobriran que existeixen noves formes de treballar, d’ aconseguir les millors informacions i d’adquirir els millors productes i serveis del mercat, de forma ràpida i eficient, i amb una total garantia de transparència i competitivitat, especialment en un moment que cal ser acurats amb les decisions d’inversions i amb les despeses municipals.

La conferència girarà entorn les possibilitats que ens permet l’entorn d’internet i portals com el d’Ajuntament Impulsa, una eina de treball totalment inèdita i pionera a Espanya, que servint-se d’algunes eines 2.0 permeten una comunicacions bidireccional immediata amb els agents implicats en les compres de productes o adquisicions de serveis dels Ajuntaments, permet treure el màxim rendiment a la gestió municipal. És per això que participen també com a ponents un representant de l’administració local i un altre de l’empresa privada en representació de l’empresariat d’equipaments municipals per posar sobre la taula aquesta nova forma de treball, directe i molt eficient.

Com a gentilesa per participar en les conferències, Ajuntament Impulsa sortejarà unes entrades de Caldea (Andorra) entre totes les persones inscrites.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top