Finalitzades les millores de la zona esportiva de les Roquetes

L'Ajuntament ha invertit 120 mil euros en adequar alguns serveis d'aquests equipaments. 

L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha finalitzat les darreres actuacions de millora d'algunes instal·lacions esportives de Ribes i les Roquetes. El cost total de les obres és de gairebé 120 mil euros, dels quals 95.606 € s'han destinat a la zona esportiva del Bosc de Plaça i 23.791 € a l'adequació del bar del camp de futbol les Roquetes. 
En concret a la zona del Bosc de Plaça de Ribes, on es troben les pistes esportives i el camp de futbol, s'han instal·lat quatre mòduls prefabricats per a serveis complementaris esportius i s'ha condicionat la graderia i els espais exteriors. 
Els nous mòduls es sumen als que ja es van instal·lar al 2007 com a vestidors. Ara es disposarà de 60 m2 més que permetran oferir un servei d'oficina, magatzem de material esportiu i sala de reunions a les entitats usuàries de les instal·lacions. D'aquesta manera es deixen d'utilitzar els espais de sota la graderia que no reunien les condicions d'ús òptimes. 
A la instal·lació dels mòduls s'hi ha de sumar la construcció i arranjament de la tanca perimetral que es va executar durant el passat mes de maig, a més de la millora dels espais exteriors. Aquestes actuacions donen resposta a una vella reivindicació d'entitats i usuaris de les instal·lacions esportives del Bosc de Plaça. 
Per aquest motiu, l'alcalde Josep Antoni Blanco ha volgut agrair la paciència de les agrupacions esportives i ha recordat la importància del treball conjunt entre els sectors públic i privat per seguir millorant. En aquest sentit Blanco ha dit que 'aquesta complicitat entre l'àmbit públic i el privat, tot i tractar-se d'entitats sense ànim de lucre, ens ha d'ajudar a tots a sortir d'aquesta difícil situació econòmica que tenim les institucions públiques i alhora tenir aquesta complicitat per aconseguir el suport social que aquestes entitats esportives representen dins de la societat ribetana. 
Una altra de les actuacions del Servei d'Esports durant aquest estiu ha estat l'adequació del nou bar del camp de futbol municipal de les Roquetes. Així, s'han acabat les obres d'instal·lació i subministrament necessàries per la posada en marxa del servei i només resta la col·locació del mobiliari, prevista pels propers dies. L'adjudicació de la gestió es farà en quinze dies i es calcula que en un mes podrà entrar en funcionament. 

Font: Ajuntament de Sant Pere de Ribes  Foto: L'alcalde i el regidor d'Esports, Manuel Colorado.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top