Dextron presenta els nous vehícles de la Policia Local de Sitges

Són els primers vehicles equipats amb un pont de llums vector amb signalmaster de tecnologia Solaris que es fan a Catalunya. 

 Dextron enrtega els nous vehicles per a la Policia Local de Sitges, transformats a les nostres instal·lacions. Es tracta de dos vehicles del model Nissan Qashqai amb kit de detinguts equipats amb la última tecnologia en ponts de llums, la LED Solaris que ve a substituir els vehicles de la flota antiga.  Cal destacar que són els primers vehicles equipats amb un pont de llums vector amb signalmaster de tecnologia Solaris que es fan a Catalunya.

Dextron ja porta anys apostant per les noves tecnologies LED que ens possibiliten, amb baix consum i manteniment, muntar equipaments de llums menys agressives amb el medi ambient, i amb un poder de senyalització visual molt més impactant. Com a líder que som en la innovació de material policial en vehicles, ja des de l’any passat vam implementar el sistema del tipus mur. Es tracta de col·locar una sèrie de llums que, juntament amb les prioritàries del pont, produeixen el citat efecte, millorant l’efectivitat en riscos laborals.

Un altre innovació des de principis d’aquest any ha estat la utilització d’un nou material reflectant per a la confecció dels rètols de les portes i l’escaquer. Aquest nou material es una pel·lícula retro reflectant prismàtica metal·litzada dissenyada per oferir un nivell de visibilitat suplementari als vehicles d’emergència en els que una clara visibilitat és un requisit essencial. Aquest material és a més resistent  a la majoria d’àcids lleugers, àlcali i solucions salines.

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top