La Diputació de Tarragona impulsa equipaments i serveis en espais naturals de la demarcació

Mitjançant el finançament d'iniciatives al PNIN de Poblet i als parcs naturals del Montsant, els Ports i el Delta de l'Ebre.

La Diputació de Tarragona promou equipaments i serveis als parcs naturals de la Serra del Montsant, dels Ports i del Delta de l’Ebre, així com al Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet (PNIN), a través del suport econòmic a les iniciatives engegades per les respectives juntes rectores d’aquests espais. En aquest sentit, la institució supramunicipal hi aporta 85.000 euros en conjunt al llarg d’aquest any.

En el cas del Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet, la inversió permetrà finançar tractaments silvícoles i el condicionament d’un camí. Al Parc Natural de la Serra del Montsant, la millora afectarà diferents projectes, de caire pedagògic i de seguiment i conservació d’espècies. Pel que fa al Parc Natural del Ports, els ajuts serviran per a la construcció d’un aparcament, la senyalització de centres de visitants o la millora d’accessos. Finalment, al Parc Natural del delta de l’Ebre els recursos es destinaran a projectes de senyalització i de millora d’itineraris i equipaments museístics.

El suport de la Diputació de Tarragona a aquests espais naturals, a través de la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori, s’inclou en la tasca de la institució per tal de fomentar la protecció i conservació del medi ambient al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. Aquest àmbit configura un dels elements bàsics per al desenvolupament equilibrat del territori i el benestar social i econòmic dels pobles i de les persones.
 

Font: Diputació de Tarragona
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top