SINAPSE millora l'eficiència energètica de autoritats portuàries a través del seu sistema de telegestió

L'Autoritat Portuària de la Badia de Cadis ha posat en marxa un pla per a l'optimització de l'enllumenat a la dàrsena de la Cabezuela-Puerto Real que suposarà una reducció del consum energètic del 48%.

El programa d'eficiència energètica consta de dues accions fonamentals. D'una banda, la posada en funcionament d'un pla d'optimització de consum mitjançant la reducció de la potència de 141 punts de llum de les torres d'enllumenat.

Per a això, s'han substituït els equipaments (balasts) ferromagnètics per uns electrònics regulables, que mantenen la mateixa lluminositat amb equips més eficients, en projectors amb làmpades de menor potència.

D'altra banda, s'ha posat en marxa també un sistema intel·ligent de telegestió per radiofreqüència, desenvolupat per l'empresa gaditana Sinapse Energia, amb seu a Puerto Real.

Aquest sistema permet a l'Autoritat Portuària realitzar programacions, regulacions, apagats i encesos des d'un centre de control, segons la necessitat i càrrega de treball del moll de la Cabezuela-Puerto Real. Aquesta telegestió es podrà ampliar a més punts de llum en un futur.

A més de l'estalvi econòmic, gràcies a aquesta actuació l'Autoritat Portuària de la Badia de Cadis reduirà anualment en 30 tones les emissions CO2.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top