Mollerussa preveu tenir implantada la recollida soterrada de la brossa al 2014

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Francesc Fabregat, s'han emplaçat aquest dilluns al matí fixar-se el 2013 com a any d'inici de la construcció de les diferents illes de contenidors per a fer la recollida soterrada de la brossa al municipi, i el 1014 com a any per tenir ja implantat tot el sistema sota una gestió unitària. D'aquesta manera, la ciutat se sumarà al sistema que ja està implantat a la resta de municipis de la comarca i que al seu dia va renunciar perquè volia instal•lar un sistema de recollida pneumàtica de la brossa, que al final es va acabar descartant pel seu elevat cost.

En el decurs d'una trobada que han mantingut ambdós institucions en el marc de la ronda de contactes que ha iniciat el Consell a la totalitat de pobles de la comarca, l'alcalde i el president de l'ens comarcal han estipulat que durant el 2012 es treballarà juntament amb l'empresa concessionària del servei de recollida d'escombraries per tal que Mollerussa ja es pugui incorporar a la concessió comarcal encara que la construcció dels contenidors comenci l'any següent. Tant Solsona com Fabregat han coincidit a assenyalar que el fet que la capital entri a la concessió comarcal del sistema de recollida d'escombraries és positiu per ambdues administracions.

A banda de la qüestió de la recollida d'escombraries, l'alcalde de Mollerussa també ha emplaçat al president del Consell Comarcal a plantejar-se col•laboracions bidireccionals per tal de buscar la fórmula per a què la resta de pobles així com l'ens comarcal en concret puguin aprofitar també els serveis i equipaments que té la capital per poder optimitzar recursos. Solsona ha demanat a Fabregat que de la mateixa manera que l'Ajuntament ha estudiat serveis que presta el Consell per poder-ne treure un profit per la capital, el Consell també pot beneficiar-se de determinats serveis que ofereix el consistori i per això li ha demanat que tingui en compte aquesta possibilitat.
 

Font: ACN

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top