Aprovat pla d’infraestructures del Montgròs

El darrer Ple del Consell Comarcal del Garraf,  va aprovar el Pla Especial urbanístic d’infraestructures del cim del Montgròs, que té com a objectiu ordenar i definir l’espai de la instal·lació d’una torre unificada de telecomunicacions que permetrà a tots els operadors compartir els serveis. El pla estableix un termini per al trasllat i l’eliminació de totes les actuals instal·lacions, fet que contribuirà a la recuperació paisatgística del cim.

Aquesta instal·lació futura haurà de ser objecte d’un projecte executiu posterior, en el què es detallaran les característiques i els requisits necessaris per dur-lo a terme. El document del Pla Especial urbanístic d’infraestructures del cim del Montgròs estarà a exposició pública durant 45 dies i es pot consultar a la web comarcal i a les dependències dels ajuntaments de Canyelles i Sant Pere de Ribes i del Consell Comarcal.
 

D’altra banda, durant el ple també es va aprovar l’Inventari i el Pla de camins d’interès territorial de la comarca del Garraf, realitzat per la Diputació de Barcelona, amb la finalitat de catalogar els camins més estratègics i aptes per a la mobilitat, aquells que connecten comarques, carreteres i punts habitats amb llocs d’interès, d’acord amb una classificació funcional. A través d’aquest pla s’han inventariat 29 camins amb gairebé 100 quilòmetres i es pressuposta en 5.000.000 d’euros la xifra necessària per dotar-los d’uns estàndards mínims per complir amb els requeriments de mobilitat en condicions de seguretat. Dins d’aquests camins s’inclou el camí dels Coll - Miralpeix pel qual s’exclou la possibilitat d’ús rodat, però es proposa la promoció de mitjans sostenibles com la bicicleta. Properament s’obrirà una fase d’exposició pública per tal que la ciutadania pugui conèixer el document i donar la seva opinió i els seus suggeriments.


Font: Consell Comarcal del Garraf

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top