Última tecnologia pels vehicles policials, els ponts de llums amb LED

Dextron ja porta anys apostant per les noves tecnologies LED que ens possibiliten, amb baix consum i manteniment, muntar equipaments de llums menys agressives amb el medi ambient, i amb un poder de senyalització visual molt més impactant. Des de l’any passat van implementar aquest sistema del tipus mur. Es tracta de col·locar una sèrie de llums que, juntament amb les prioritàries del pont, produeixen el citat efecte, millorant l’efectivitat en riscos laborals.

Un altre innovació des de principis d’aquest any ha estat la utilització d’un nou material reflectant per a la confecció dels rètols de les portes i l’escaquer.

Aquest nou material es una pel•lícula retro reflectant prismàtica metal•litzada dissenyada per oferir un nivell de visibilitat suplementari als vehicles d’emergència en els que una clara visibilitat és un requisit essencial. Aquest material és a més resistent  a la majoria d’àcids lleugers, àlcali i solucions salines.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top