‘AJUNTAMENT IMPULSA’ reuneix als ajuntaments gironins que volen mancomunar serveis energètics

La trobada organitzada per AjuntamentImpulsa.cat abordarà com poden les administracions locals reduir la despesa energètica, una de les partides pressupostàries municipals més elevades. En aquesta jornada es reuniran empreses de referència en l’estalvi energètic com Circutor, Jowle Power Group (junt amb Ecocro del Grup Quadis i CEPSA), Sinapse, CIN o Leds C-4 i 9 ajuntaments de diferents Consells Comarcals gironins que per proximitat geogràfica volen mancomunar serveis.

Hi assistiran alcaldes i tècnics dels ajuntaments que han manifestat la voluntat de mancomunar serveis: Llagostera, Sant Feliu, Sta. Cristina, Calonge, Tossa, Vidreres, Caldes, Cassà de la Selva i Castell-Platja d’Aro.

AjuntamentImpulsa.cat posarà en un pla real el que ja es troba de forma virtual en aquest portal d’Internet pioner a Espanya per a que les administracions locals millorin l’eficàcia en la selecció de proveïdors
 

“1ª  JORNADA SOLUCIONS IMPULSA”

El portal AjuntamentImpulsa.cat, iniciativa pionera a tot l’Estat que a través de la seva plataforma 2.0 permet als ajuntaments identificar els serveis i productes més competitius del mercat, així com també les últimes tendències, novetats i casos d’èxit en proveïdors per a les Administracions locals, organitza la “1ª JORNADA SOLUCIONS IMPULSA”.

La jornada que tindrà lloc el proper dia 15 de febrer a la sala de plens de l’Ajuntament de Llagostera abordarà la millora de l’eficiència energètica dels ajuntaments. La despesa energètica constitueix una de les partides més importants dels ajuntaments i ben gestionada pot reportar importants estalvis per a unes administracions locals que compten amb creixents restriccions de recursos i que seguiran aquesta tendència en els propers anys

Els ajuntaments d’aquestes comarques gironines volen mancomunar-se per tal de poder rebaixar el volum de despeses. Per aquest motiu, Ajuntament Impulsa ha organitzat aquesta trobada que permeti a les administracions municipals i als seus proveïdors introduir millores que suposin una clara rebaixa de costos energètics.

La trobada posa en un pla real el que ja es pot trobar de forma virtual en el portal www.ajuntamentimpulsa.cat i reunirà a empreses que ja són presents al portal, com Circutor, Jowle Power Group (acompanyada de Ecocro del Grup Quadis i CEPSA), Sinapse, CIN o Leds C-4, expertes totes elles en diferents matèries relacionades amb l’eficiència energètica; per altra banda, Ajuntament Impulsa ha convocat als alcaldes i tècnics de Llagostera, Sant Feliu, Sta. Cristina d’Aro, Calonge, Tossa, Vidreres, Caldes, Cassà de la Selva i Castell-Platja d’Aro, administracions que han expressat una clara voluntat de mancomunar serveis. D’altra banda, també hi assistirà un tècnic de l’Ajuntament de Martorelles, primer municipi de Catalunya que ha portat a terme la primera ESE d’enllumenat públic i Óscar Sánchez Regueras, Gestor de Projectes Estratègics del ICAEN (Institut Català d’Energia).
 

Estalvi energètic pels ajuntaments

Les empreses que ja són presents al portal ‘Ajuntament Impulsa aporten diverses solucions per a l’estalvi energètic municipal que permeten una millor gestió en els consums i subministraments energètics municipals (enllumenat públic, consum instal·lacions municipals, etc.).

Les empreses que participen en la 1ª JORNADA SOLUCIONS IMPULSA presentaran als ajuntaments que volen mancomunar serveis un conjunt de sistemes per tal d’estalviar la despesa energètica. Es presentaran sistemes d’identificació dels potencials d’estalvi, tecnologies per a optimitzar la contractació de subministraments, el disseny de plans d’estalvi energètic en parcs d’edificis, l’aplicació de protocols en la regulació, el manteniment i els usos, així com també l’ús de vehicles elèctrics, les transformacions a vehicles a gas, o la telegestió de l’enllumenat públic, entre d’altres solucions d’èxit en diversos municipis de Catalunya.
 

Descarregar el programa en el següent link:  PDF

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top