Neópolis, l’e-administració creada per UPCnet

Conscients de les dificultats i les complexitats que les administracions locals catalanes han de superar per poder oferir serveis públics de qualitat a una societat 2.0
 
La ciutadania digital és un nou repte social. La manera de viure d’avui dia és significativament diferent a la de fa 20 anys. Vivim en una societat multicultural on les relacions socials sobrepassen tota barrera cultural, geogràfica i política. Aquests efectes també s’estan fent notar en la gestió de les administracions publiques arreu del món. S’estan portant a terme diverses iniciatives a la vegada com per exemple les e-polítiques, entenen la tecnologia com una eina més en l'estratègia de lideratge i gestió. Però la que té un impacte més directe en el dia a dia és la d’adaptació als noves tendències de les relacions entre les administracions i els ciutadans. A dia d’avui es vol anar més enllà respecte els serveis que s'ofereixen cap al ciutadà i es té la voluntat d'arribar a tenir una relació de participació activa per part de la societat en la definició de les polítiques públiques.
Per poder arribar a aquest model les administracions estan fent un esforç molt gran, ja que en general treballen amb processos basats en models del segle XIX per tal de donar resposta als reptes que plantegen els ciutadans del segle XXI i amb tecnologia del segle XX.
Conscients de les dificultats i les complexitats que les administracions locals catalanes han de superar per poder oferir serveis públics de qualitat a una societat 2.0, UPCnet vol compartir la seva experiència en l'àmbit de l'e-administració i acompanyar aquelles administracions que ho requereixin per millorar les relacions amb els ciutadans i la gestió.
Neópolis, és una solució d'e-administració concebuda per donar resposta a la modernització i millora en l'entrega de serveis als ciutadans, així com millorar l'eficiència en la gestió interna de l' organització.
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top