La nova eina de treball de l'Administració Local

La primera plataforma on-line 2.0 que connecta Fabricants i Administració Local

Ja tenim Ajuntament Impulsa, una nova eina de treball per les Administracions Locals, que us permetrà trobar de forma ràpida i eficient qualsevol producte o servei d’interès municipal.

Perquè les noves tecnologies ho permeten, ja no cal buscar catàlegs, recordar les visites dels comercials que us visiten, ni tampoc perdre’s per internet per trobar embornals, boques de clau, rampes d’skate, lluminàries amb Leds,  càmeres de seguretat, mobiliari escolar, lloguer de vehicles, grues, escombradores vials, vehicles elèctrics, tanques, empreses que restaurin façanes o solucionin humitats... qualsevol producte que necessiteu el trobareu en aquest portal.

Estem als inicis i treballarem molt dur per anar ampliant la oferta de proveïdors dins la web. Per això comptem amb vosaltres. Si no trobeu un producte a l’inici ens podeu trucar per demanar el què necessiteu i poc a poc anirem incorporant a la web un ampli ventall de productes. També tenim una aplicació que ens detecta el que esteu buscant, per si no ho tenim encara posar-nos a fer la recerca de proveïdors pertinent.

També teniu a la vostra disposició un bloc amb interessants continguts, del qual en podeu ser part activa. Així tots els Ajuntaments catalans, Consells Comarcals, Diputacions, etc... compartirem inquietuds, ens formarem amb temes interessants i podrem decidir amb bon criteri les inversions de les nostres ciutats els propers anys.
http://blog.ajuntamentimpulsa.cat

I per qui vulgui participar d’una manera més informal i social, ens trobem al Facebook d’Ajuntament Impulsa!
http://www.facebook.com/pages/Ajuntament-Impulsa/183227885079180

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top