Allied Telesis porta la virtualització 10G als centres de Procés de dades

La AT-VNC10S planteja impulsar la convergència i reduir el consum d'energia

Micro BR Comunicacions SA, empresa nacional especialitzada en solucions de comunicacions i seguretat IT per al sector més important del mercat i Allied Telesis Inc, proveïdor global de solucions de switching IP / Ethernet segures i líder industrial en el desplegament de xarxes Triple Play IP, presenten la targeta de virtualització 10G, la AT-VNC10S, pensada per usar-se en servidors d'alt rendiment. Permet que els interfícies SFP + siguin connectats a un switch, proporcionant al servidor fins 40Gbps de throughput. Com a alternativa, també es pot utilitzar un port per connectar a la infraestructura, i l'altre a una xarxa d'emmagatzematge iSCSI.

Per suportar la AT-VNC10S Allied Telesis també està llançant dos transceptors òptics de 10G específics per fibra òptica multimode i monomode. Més en detall, l'AT-SP10SR per multimode i el AT-SP10LR per monomode que es basen en l'últim format SFP + permetent un funcionament a 10 vegades la velocitat del SFP de 1Gbps en el mateix factor de forma. A diferència de la tecnologia XFP actual, aquests transceptors són més petits i requereixen menys espai físic dels switches en el panell frontal (permetent o bé més ports 10G, o bé més espai per a altres ports).

El AT-SP10LR funciona sobre fibra monomode de distàncies de fins 10km i el AT-SP10SR pot funcionar en una varietat de tipus de fibra multimode, com per exemple:
• 26m de distància sobre cable de 'baixa qualitat'
• 300m sobre cable d'alta qualitat
• 1m, 3m o 7m sobre cable de coure Twinax per connectivitat de curta distància entre els switches i els servidors

D'altra banda, la trajeta AT-VNC10S està optimitzada per a usar en virtualització i permet convergència en un únic servidor de totes les comunicacions en xarxa possibles, tal com dades (LAN), xarxes d'emmagatzematge (iSCSI) i clustering.

"La convergència és l'amic natural de la virtualització i aborda la necessitat d'I / O flexibles i dinàmiques, múltiples i variables càrregues de treball diferents, major utilització de la xarxa i emmagatzematge i emmagatzematge centralitzat," va dir Melvyn Wray, Vicepresident Sènior de màrqueting de producte per EMEA a Allied Telesis. I va afegir: "La convergència habilitada mitjançant la AT-VNC10S amb les tecnologies de descàrrega i I / O flexibles en temps real són una necessitat per a la virtualització. Això també pot reduir significativament el consum de potència en el centre de procés de dades. Estem veient una forta tendència de la convergència del networking i l'emmagatzematge i això accelerarà més la velocitat d'adopció de la virtualització i l'estalvi de costos. "

A més, la targeta AT-VNC10S presenta processadors hardware específics per a l'acoblament i desacoblament de trames, capaços d'assegurar el major throughput possible, i un bus PCIe x8 d'alt rendiment pensat per a la moderna tecnologia de servidors. També disposa de la tecnologia VMware Direct Path (SR-IOV) per reduir el sobredimensionament d'I / O (augmenta el rendiment) duent a terme la classificació de dades i suporta Cues de Dispositius de màquina virtual (VMDQ). En aquest sentit, pel fet que el servidor virtual està realitzant la tasca de múltiples servidors, cadascun té la seva pròpia cua i el AT-VNC10S realitza la classificació de les dades entrants i sortints en les cues correctes. D'aquesta manera, la CPU principal del servidor queda lliure per executar l'aplicació, més que per desenvolupar la gestió interna.

La AT-VNC10S, l'AT-SP10SR i el AT-SP10LR ja estan disponibles a tot Europa. Els preus estan disponibles a petició.

Sobre Micro BR Comunicacions:
Micro BR és l'empresa nacional especialitzada en solucions de comunicacions i seguretat IT per al sector empresarial més important del mercat. Els seus 20 anys d'experiència en Networking són un aval que permet oferir als seus clients el nivell més alt d'assessorament comercial, de suport prevenda i postvenda que cap altra companyia del sector. Entre els seus clients compta tant amb distribuïdors com amb grans comptes als que s'han sumat en els últims mesos les principals operadores de comunicacions del país. Pot visitar-los online a www.microbr.com

Sobre Allied Telesis:
Durant més de 20 anys, Allied Telesis ha estat un proveïdor líder d'infraestructura de networking. Avui dia la Companyia fa possible el lliurament de serveis de dades, veu, i vídeo a una varietat de clients de manera global. Allied Telesis està compromesa amb innovar la manera com es lliuren i gestionen els serveis i les aplicacions, generant un major valor i uns menors costos de funcionament. Pot visitar-los online a www.alliedtelesis.com

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top