Alvarion signa un acord definitiu per a l'adquisició de Wavion, proveïdor líder de solucions WiFi de qualitat CARRIER

La innovadora tecnologia WiFi de Wavion ampliarà la cartera multi-tecnològica de solucions de banda ampla sense fils d'Alvarion, contribuint al seu millor posicionament en els nous mercats de ràpid creixement
 
Micro BR Comunicacions, S.A. Distribuïdor oficial d’ Alvarion Ltd (NASDAQ: ALVR), proveïdor de solucions optimitzades de banda ampla sense fils que responen als desafiaments de connectivitat, capacitat i cobertura als que s'estan enfrontant les xarxes públiques i privades, anuncia la signatura definitiva d’ Alvarion i l'acord per a l'adquisició de l'empresa privada Wavion, líder israelià en aplicacions WiFi de qualitat CARRIER. La transacció tindrà un valor de 30 milions de dòlars en efectiu, incloent-hi el valor estimat dels beneficis futurs. Els ingressos registrats per Wavion durant els últims dotze mesos ascendeixen a 16 milions de dòlars. Si s'exclouen les despeses administratives relacionades amb la compra-venda, Alvarion espera que la transacció es pot incloure en el càlcul de les previsions d'ingressos non-GAAP (ingressos nets que no es regeixen pels principis comptables generalment acceptats als EUA ) al principi del segon trimestre del 2012. L'adquisició marca un èxit important en l'execució del pla estratègic de Alvarion que pretén canviar el seu enfocament principal basat en solucions de xarxa d'accés de ràdio que usen la tecnologia WiMAX i convertir-se en un proveïdor líder de solucions multi-tecnològiques de banda ampla sense fils.
 
Els desafiaments relacionats amb la capacitat i la cobertura es multipliquen
 
Per Alvarion l'explosió de l'ús de banda ampla i de dades està creant un conjunt de reptes relacionats amb la cobertura i la capacitat de les xarxes, impossibles de resoldre eficaçment amb l'ajuda d'una sola tecnologia. Es tracta d'un problema que afecta a tot tipus de xarxes des de grans operadors de telefonia mòbil fins WISPs (Wireless Internet Service Providers), empreses, organismes governamentals, administració autonòmica i operadors de xarxes privades en sectors verticals. El propòsit d'Alvarion és usar l'experiència adquirida al llarg dels anys en oferir solucions de qualitat CARRIER per crear una combinació única de capacitats gràcies a l'ús de tecnologies complementàries que es poden optimitzar per al seu ús amb diferents tipus de xarxes i aplicacions.
 
L'avançada tecnologia WiFi oferta per Wavion, incloent la seva innovadora capacitat beamforming ha aconseguit nivells de maduresa i acceptació que l'han convertit en una opció atractiva per resoldre els reptes relacionats amb les aplicacions més exigents i crítiques. Alvarion té previst combinar la plataforma WiFi de Wavion amb la seva pròpia solució 4G de xarxes d'accés de ràdio i capacitats DAS (Distributed Antenna Systems) per a proporcionar una suite completa de solucions de capacitat i cobertura que per ara no estan disponibles per part d'altres proveïdors .
 
"WiFi per a operadors és un dels sectors que estan creixent més en la indústria de telecomunicacions i representa una nova oportunitat per Alvarion", comenta Adlane Fellah, president de Maravedis, empresa especialitzada en recerca del mercat i anàlisi del sector de les telecomunicacions. "Es tracta d'un mercat amb unes expectatives de creixement que s'estan situant en 500 milions de dòlars i almenys 40% d'increment per als propers anys. El lideratge i presència global de Alvarion en solucions 4G juntament amb la millor tecnologia WiFi per a 2.4GHz i 5GHz de Wavion permetran als operadors de xarxes resoldre els requisits cada vegada més complexos de les xarxes de banda ampla sense fils ".
 
Els avantatges de Wavion
 
Les tecnologies de beamforming adaptatiu a dues vies i Multiple Input Multiple Output (MIMO) de Wavion, basades en els estàndards 802.11n més recents són capaços de resoldre els reptes més complicats de rendiment, penetració i rendibilitat de les xarxes de banda ampla sense fils modernes. Les solucions de Wavion permeten als operadors, proveïdors de serveis, organismes governamentals i empreses desplegar xarxes sense fils de forma ràpida i eficient, donant suport a aplicacions com:
      
• Offloading cel·lular invisible
• Connectivitat empresarial
• Accés residencial
• Ciutats intel·ligents
• Videovigilància
• Internet per a escoles, universitats, hotels, centres comercials i grans superfícies
 
Les interferències representen un dels reptes més importants per a la implementació de WiFi. Les solucions de Wavion proporcionen millor cobertura, major capacitat i immunitat a les interferències gràcies a tres tecnologies: ús d'una antena intel·ligent, beamforming i SDMA (Space-Division Multiple Access).
 
"La solució de Wavion provada en la realitat és ideal per a la nostra cartera", afirma Eren Gorev, president i CEO de Alvarion. "Els productes de Wavion ens permetran millorar el nostre abast global, ampliant l'extensa base de clients i xarxa de partners que tenim. Aquesta adquisició ens posicionarà també en nous segments de ràpid creixement com WiFi offload. A més, Wavion és una selecció òbvia per dur a terme els propers passos de la nostra estratègia perquè el seu equip està compost per experts que compten amb dècades d'experiència i capacitat de preveure i anticipar-se al rol que tindrà WiFi a solucionar alguns dels problemes més difícils relacionats amb la capacitat i cobertura de les xarxes. Entenem els requisits que ha de tenir una xarxa de qualitat CARRIER i la plataforma de Wavion està dissenyada per proporcionar el tipus de rendiment i confiança que es necessiten per assegurar el funcionament de les aplicacions més exigents de les xarxes d'ús públic i privat ".
 
"Wavion compta amb un equip fort de 75 persones i una innovadora cartera de productes WiFi que creiem encaixen perfectament amb la visió de Alvarion de solucions multi-tecnològiques", subratlla Tal Meirzon, CEO de Wavion. "Sent una empresa de ràpid creixement en un mercat de gran potencial, creiem que podem convertir-nos en un dels motors de creixement per Alvarion. Estem encantats de posar-nos al servei dels clients i partners amb una combinació única de know-how i capacitats complementàries ".
 
El tancament de la transacció està previst abans de finals de l'any i està subjecte a les condicions habituals d'aquest tipus d'acords.
 
Alvarion finançarà l'adquisició amb un crèdit de 30 milions de dòlars per 3 anys concedit per Silicon Valley Bank.
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top